ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,239
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Katılımcı listemiz

1- Mustafa TEZEL ( 3 kişi) Vitara, at lastik, telsiz, kürek, strapt, u kilit, el vinci, vs. vs

2-Cihan ülker ( 4 kişi) TOYOTA LC 100 : vinç+mt lastik+telsiz cb+strap+u kilit+kürek vs vs

3- Tolgameltem (2 kişi) G.Vitara at lastik+telsiz (cb+pmr) + strap+u kilit+Cihan abi'nin ve Mustafa'nın küreği

4- Kezban-Amir-Efe, (3 kişi) Sütçü Beygiri, vinç yok ama araçtan herşey çıkabilir!!!!!!

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt :smiley:

6- Sedat GÜMÜŞSOY (3 kişi) L200 MAGNUM M/T lastik ,kürek, u demiri, halat,arka dif kilit

Etiketler

Katılımcı listemiz

1- Mustafa TEZEL ( 3 kişi) Vitara, at lastik, telsiz, kürek, strapt, u kilit, el vinci, vs. vs

2-Cihan ülker ( 4 kişi) TOYOTA LC 100 : vinç+mt lastik+telsiz cb+strap+u kilit+kürek vs vs

3- Tolgameltem (2 kişi) G.Vitara at lastik+telsiz (cb+pmr) + strap+u kilit+Cihan abi'nin ve Mustafa'nın küreği

4- Kezban-Amir-Efe, (3 kişi) Sütçü Beygiri, vinç yok ama araçtan herşey çıkabilir!!!!!!

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt :smiley:

6- Sedat GÜMÜŞSOY (3 kişi) L200 MAGNUM M/T lastik ,kürek, u demiri, halat,arka dif kilit

7- Alfonse - Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu ;) ;D

Andoff' çuların hepsiylede tanışmak iyi olcak.... 1 2 3 4' ünü tanıyorumda, hepiciğini bilmiyorum ;D

Gerekli bilgiler için herkese teşekkür....

;D Baklavada her gezide Kezban' da bi tepsi oluyor zaten ;D

arkadaşlar andoff tan ,dostumuz rıfat abi ile görüştüm ,yarın saat 12 ye kadar ,katılımcı araç listesi ve kişi sayısını bekliyor ,lütfen yarın saat 11 kadar listeye isimlerinizi yazın ,son dakika işi olmasın , ben listeyi yarın 12 ye kadar bir şekilde ulaştıracağım

Katılımcı listemiz

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt

7- Alfonse - Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu

ARKADAŞLAR CB TELSİZ KANALI 25 AM

PMR TELSİZ KANALIMIZ 2 ,tekrar hatırlatayım ,yakıt ikmallerimiz yapılmış ,yiyecek ve alışverişlerimiz hazır olsun ,

Katılımcı listemiz

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt

7- Alfonse - Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu

8- FlyingSurfer - Grand Cherokee ZJ - MS - Pmr - Strep - Azda olsa iptal sözkonusu

PMR TELSİZ KANALIMIZ 2 ,tekrar hatırlatayım ,yakıt ikmallerimiz yapılmış ,yiyecek ve alışverişlerimiz hazır olsun ,
[/quote]

hepinize simdiden iyi eglenceler ben ist dayim katilamiycam bol bol camurlu bir gezi olsun ;D ;D

Katılımcı listemiz

7- Alfonse - (1 kişi) Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu

8- FlyingSurfer - (2kişi) Grand Cherokee ZJ - MS - Pmr - Strep - Azda olsa iptal sözkonusu

9- Sedat halim başar(3 kişi) disco 1 pmr+strap+u kilit+ mt lastik

PMR TELSİZ KANALIMIZ 2 ,tekrar hatırlatayım ,yakıt ikmallerimiz yapılmış ,yiyecek ve alışverişlerimiz hazır olsun , ;) ;)

:smiley: Murat, çok teşekkür ediyorum, bende özledim sizleri, tadilat işlerim devam ediyor, pazar günü boya badana başlayabilir, eğer pazartesiye ertelenebilirse bir olasılık gelebilirim, hala net değil durumum ::smiley:

VARHUB' Alıntı:
Ya Zerrin, hadi ayarlada sende gel , özledik seni :D ;D

Konunun adını Andoff ve Gezenbilir olarak yeniden düzenledim arkadaşlar, bizim katılım sayımız oldukça çok olacak :smiley:

Merhaba Arkadaslar,

Istanbulda oldugum icin maalesef bende katilamiyacagim. Pazar gunu donerken araniza katilabilirmiyim diye dusundum ama hazirligim olmadigi ve yeri zor bulucagimi dusundugum icin vazgectim. Hepinize iyi eglenceler, bir sonraki gezide gorusmek dilegiyle.

Katılımcı listemiz

7- Alfonse - (1 kişi) Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu

8- FlyingSurfer - (2kişi) Grand Cherokee ZJ - MS - Pmr - Strep - Azda olsa iptal sözkonusu

9- Sedat halim başar(3 kişi) disco 1 pmr+strap+u kilit+ mt lastik

Arkadaşlar hâlâ arabasızım ve aranızda 10 numara olamadım ;D sizlere iyi geziler ve burdan'da bize iyi seyirler, SEVGİLER SAYGILAR.

jan' Alıntı:
hepinize simdiden iyi eglenceler ben ist dayim katilamiycam bol bol camurlu bir gezi olsun ;D ;D

Can kardeş,
Okul bitti, Nişantaşından ayrılamıyosun bakıyorum.... ;) ;) ;D ;D

Çok özletme kendini yav...... Çabuk Başkente dön :D ;D :D ;D

Selamlar...

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,

Istanbulda oldugum icin maalesef bende katilamiyacagim. Pazar gunu donerken araniza katilabilirmiyim diye dusundum ama hazirligim olmadigi ve yeri zor bulucagimi dusundugum icin vazgectim. Hepinize iyi eglenceler, bir sonraki gezide gorusmek dilegiyle.

;D ;D ;D
Cenk, Pazar günü İstanbul dönüşünün yorucu olcağını düşünmüyorum, yani, bildiğim kadarıyla insan Mercedes' e biner, 3000 km yol yapar, bindiği gibi iner...
Merso bu ;D ;D ;D
;D ;D ;D

Dolayısı ile, verilen haritadan felan aşağı yukarı parkur bölgesine bak derim.....
Benim tahminim 9 - 9:30' da İstanbul yolundaki Taymeğin olduğu yerde buluşup yola çıktığımızda, -ki burayıda bilmiyorsan, telleşiriz, tarif ederiz-
Parkura başlayacağımız yerde heralde 10:30 gibi oluruz....

Herhalikarda bulursun grubu.... dediğim gibi telleşiriz felan...
Hazırlığa felan da gerek yok, bizlerde her bişi var.
Bebekle ilgili olan şeyleri al gel, çünkü bende bez yok ;D ;D Bende Hanım yok ki bebek olsun, Bebek yokki bez olsun ;D ;D

Gel yani ;) ..... Özletme kendini...

Selamlar...

figo' Alıntı:
...........
........
Arkadaşlar hâlâ arabasızım ve aranızda 10 numara olamadım ;D sizlere iyi geziler ve burdan'da bize iyi seyirler, SEVGİLER SAYGILAR.

;D Şincik bak FigoÖmer kardeşim.... ;D
;D Araba yok demişsin, Sorento ne güne duruyor, bi babanın elini öpmeye bakar... ;D

;D Sen Pazar günü dükkan açıp para basacaksın, derdin bu, yeme bizi ;D
;D 10 numarayı yakalayıpta napıcan, 1 olursun 11 olursun, yakışır kardeşime ;D

Bende arabada yer var, telleşelim ;)

Selaymun Aleykum...
Saygılar...

Benim durumum netleşti, şu andan sonra bi aksilik olmazsa katılıyorum....
Birde Wastiee Kerem eklendi aramıza, ama çok küçük ihtimalle onun iptali söz konusu...

Bi güncelleyim listeyi... ;D

1- Mustafa TEZEL ( 3 kişi) - Vitara, at lastik, telsiz, kürek, strapt, u kilit, el vinci, vs. vs

2- Cihan Ülker ( 4 kişi) - TOYOTA LC 100 : vinç+mt lastik+telsiz cb+strap+u kilit+kürek vs vs

3- TolgaMeltem (2 kişi) - G.Vitara at lastik+telsiz (cb+pmr) + strap+u kilit+Cihan abi'nin ve Mustafa'nın küreği

4- Kezban-Amir-Efe (3 kişi) - Sütçü Beygiri, vinç yok ama araçtan herşey çıkabilir!!!!!!

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) - Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt

6- Sedat GÜMÜŞSOY (3 kişi) - L200 MAGNUM M/T lastik ,kürek, u demiri, halat,arka dif kilit

7- Alfonse (? kişi) - Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep

8- FlyingSurfer (2kişi) - Grand Cherokee ZJ - MS - Pmr - Strep - (Azda olsa iptal sözkonusu)

9- Sedat Halim Başar (3 kişi) - Disco 1 - pmr+strap+u kilit+ mt lastik

10- Wastiee Kerem (? kişi) - Lada Niva - OK144 - Am Cb - Strep - U kilit - Hi Jack - (Azda olsa iptal sözkonusu)

PMR TELSİZ KANALIMIZ 2

Tekrar hatırlatayım ,yakıt ikmallerimiz yapılmış ,yiyecek ve alışverişlerimiz hazır olsun , ;) ;)

Alfonse' Alıntı:
;D Şincik bak FigoÖmer kardeşim.... ;D
;D Araba yok demişsin, Sorento ne güne duruyor, bi babanın elini öpmeye bakar... ;D

;D Sen Pazar günü dükkan açıp para basacaksın, derdin bu, yeme bizi ;D
;D 10 numarayı yakalayıpta napıcan, 1 olursun 11 olursun, yakışır kardeşime ;D

Bende arabada yer var, telleşelim ;)

Selaymun Aleykum...
Saygılar...

VEALEYKÜMESSELAM arkadaşların en 1.....'si ;D
Muhtemelen bu söylediğim seni tanıyan herkes için geçerlidir ;D
Aslında pazarları kapatmaya başladık bir kaç haftadır vede muhtemelen açmayacağız :D
Maruzatım biraz farklı ben yinede sözümdeyim en kötü ihtimalle burdan aranıza katılacağım sizlere iyi geziler ;D

figo' Alıntı:
VEALEYKÜMESSELAM arkadaşların en 1.....'si ;D
Muhtemelen bu söylediğim seni tanıyan herkes için geçerlidir ;D
.............
........
Yav...... :smiley:
Mahçup ettin beni yazdıklarınla :smiley:

Teşekkür ederim.... Öptüm kardeşim.... Selamlar...

figo' Alıntı:
........................
.................
Aslında pazarları kapatmaya başladık bir kaç haftadır vede muhtemelen açmayacağız :D
Maruzatım biraz farklı ben yinede sözümdeyim en kötü ihtimalle burdan aranıza katılacağım sizlere iyi geziler ;D

Neyse, bi daki sefere artık.... Üzüldüm ama, karda keyifli olacaktı.... :-[

Görüşürüz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri