ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

arkadaşlar gideceğimiz bölgeye giden keşif aracı döndü , yaklaşık 30-40 cm kar varmış ,ve odun sıkıntısı olacağını söylediler mutlaka odun getirin yanınızda 1-2 çuval , gezenbilir buluşma saati ,yakıt ikmali yapılmış,ve yiyecek içecek işleri bitirilmiş şekilde,saat 09:00 içinde tımek bulunan opet şaşmaz alt geçidini geçince sağ tarafta , bekleme yapılmadan hareket edilecetir

Etiketler

Ben sabah birisini yolcu edip biraz geç katılacağım konvoya. Herhalde biryelerde bulurum sizi! Görüşmek üzere...

flying surfer' Alıntı:
Ben sabah birisini yolcu edip biraz geç katılacağım konvoya. Herhalde biryelerde bulurum sizi! Görüşmek üzere...

kerem gidilecek rotayı bizden bilen yok , yolda yakalarsan yakaladın ,yakalayamassan çok zor olur bizi bulman

Siz muhtemelen yavaş gidersiniz. Ben yaklaşınca da ararım, nereden girdiğinizi sorarım. Kar varsa belki izinizi sürer bulurum! ;D

arkadaşlar gidilecek yerde telefon çekmiyo. Eski yoldan geredeye 30 km kala sola aşağıovacık koyune dönülecek. Biz güzergah belirledik bugun. Dönüş çamlıdere üzeri otobandan olacak.

arkadaşlar ben maalesef katılamıyorum :( hem daha eve ancak girdim sayılır, hem de bir dolu işim kaldı pazartesiye yetiştirilmesi gereken.. iyi eğlenceler size, fotoğrafları bekliyorum

cihanülker' Alıntı:
Katılımcı listemiz

1- Mustafa TEZEL ( 3 kişi) Vitara, at lastik, telsiz, kürek, strapt, u kilit, el vinci, vs. vs

2-Cihan ülker ( 4 kişi) TOYOTA LC 100 : vinç+mt lastik+telsiz cb+strap+u kilit+kürek vs vs

3- Tolgameltem (2 kişi) G.Vitara at lastik+telsiz (cb+pmr) + strap+u kilit+Cihan abi'nin ve Mustafa'nın küreği

4- Kezban-Amir-Efe, (3 kişi) Sütçü Beygiri, vinç yok ama araçtan herşey çıkabilir!!!!!!

5- Murat (VARHUB) (2 kişi) Grand Vitara, doğal hali + at lastik, bide denenmis onaylanmış strapt

6- Sedat GÜMÜŞSOY (3 kişi) L200 MAGNUM M/T lastik ,kürek, u demiri, halat,arka dif kilit

7- Alfonse - (1 kişi) Grand Cherokee ZJ - MT - Pmr - Strep - %1 iptal söz konusu

8- FlyingSurfer - (2kişi) Grand Cherokee ZJ - MS - Pmr - Strep - Azda olsa iptal sözkonusu

9- Sedat halim başar(3 kişi) disco 1 pmr+strap+u kilit+ mt lastik

ARKADAŞLAR CB TELSİZ KANALI 25 AM

PMR TELSİZ KANALIMIZ 2 ,tekrar hatırlatayım ,yakıt ikmallerimiz yapılmış ,yiyecek ve alışverişlerimiz hazır olsun , ;) ;)

Cihancım teşekkür ederim benide listeye eklemişsin, aynı zamanda ANDOFF üyesi olduğumdan onlarda beni listeye eklemiş ama malesef ben katılamayacağım.

Bu başlıkta devam edelim lütfen :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46743.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri