Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,968

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

alp nereye gitti yahu....
gel,gel o vitaranın arkasındaki çekilme sırası bekleyenin sen olduğunu söylemiyecem ;D ;D ;D

Etiketler

iyi geceler arkadaşlar, takipteyim. bir aksilik çıkmaz ise katılmak isterim.

selamlar, fatih.

mfthk' Alıntı:
iyi geceler arkadaşlar, takipteyim. bir aksilik çıkmaz ise katılmak isterim.

selamlar, fatih.
sizede iyi geceler.yanlız tura botlarla gelin.sporlarla olmaz ayaklarınızı üşütür. ;)
neyse bende kaçar arkadaşlar.kalanlara iyi muhabbetler. ;)

Elmadağ için bir kaç yorum yapayım

- kayak merkezinin hemen altında kalan alana gidilebilir, saat 12 en sonra yer bulmak zorlaşır, erkenden gidip konuşlanmak lazım, esinti olmaz, rüzgar almaz, çoluk çocuk iyi vakit geçirir, ortalık çok kirlidir ama kar her bir şeyi örttüğü için görüntü güzel olur.

- kayak merkezine gitmeden sola askeriye röle istasyonuna çıkan yoldan zirveye çıkılır, zemin yol boyunca arnavut kaldırımı misali taşla döşelidir, hemen hemen bütün araçlar çıkabilir, askeriyeye 100-150 metre mesafetye kadar araçlar yol kenarına tek sıra park edebilir, sağlam rüzgar alır, her daim -10 derece soğuk olur, bebeler, kızlar, hanımlar donar, manzarası çok iyidir.

- askeriyeye gelmeden 300 metre önce sağa sapılır, yol falan yoktur, kayak merkezinin arkasına çıkılır, bu karda iyi batılır, ön-arka kilit yoksa nirvanaya ulaşılır.

- her üç seçenekte de acı sucuk sıcak çay çok iyi olur, evde varsa kızak getirilir deli gibi kayılır.

mfthk' Alıntı:
merak ettiğim vitara hiç girmedi mi o zemine? :smiley:
diğer hepsi perişan olmuş gibi :D

Yav kuş gibi bişey Vitara, batmıyoki ;D

Hamdi abide Slim Fit ;D

Ben benim makinayı tartırdım kantarda, 2030kg geliyor, o da içinde ben yokken ;D

ozanyur' Alıntı:
kulakmı koparmış bu eşek

Valla öyle... Biraz tırstım açıkçası ;D Bişi yapmaz di mi? ;D

Ozan yardım etcen di mi inip binerken ;D Deve gibi çökmezki bu binerken ;D

son_kral_54' Alıntı:
aslında o çamuru gidip eşelemek lazım.bikaç yumurta bulabiliriz......
folluk için :D :D ;Drav4 yavrular alırdık... :smiley:

;D abi kumsal gibi, bi sürü şey çıkabilr ordan, strep, mapa, aks körüğü, ayakkabı bağcığı, bot, bilumum yağ, motur :smiley: şeysileri v.s. ;D

Alfonse' Alıntı:
Valla öyle... Biraz tırstım açıkçası ;D Bişi yapmaz di mi? ;D

Ozan yardım etcen di mi inip binerken ;D Deve gibi çökmezki bu binerken ;D

sen bu eşşeğe kafayı niye taktın derdin ne :D :D

mfthk' Alıntı:
görmeme gerek kalmadı, artık merak etmiyorum xj mixje.. :p
ben zaten vitaraları da severim :D

Dakkasına döndü yi mi :smiley:

(Yaş kaç ayıptır sorması, yazmıyoda profilde...)

son_kral_54' Alıntı:
.............
.......
o vitaranın arkasındaki çekilme sırası bekleyenin sen olduğunu söylemiyecem ;D ;D ;D

Abi ilk sırada ben vardım aslında...

Ama, Jetonumu kaybetmiştim... ;D

En sona kaldık ;D

yav saat 2 buçuk olmuş...

İyi geceler yani ;D

son_kral_54' Alıntı:
sizede iyi geceler.yanlız tura botlarla gelin.sporlarla olmaz ayaklarınızı üşütür. ;)
neyse bende kaçar arkadaşlar.kalanlara iyi muhabbetler. ;)

İyi geceler abi....

Bende kapıcam az sonra...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Elmadağ için bir kaç yorum yapayım

- kayak merkezinin hemen altında kalan alana gidilebilir, saat 12 en sonra yer bulmak zorlaşır, erkenden gidip konuşlanmak lazım, esinti olmaz, rüzgar almaz, çoluk çocuk iyi vakit geçirir, ortalık çok kirlidir ama kar her bir şeyi örttüğü için görüntü güzel olur.

- kayak merkezine gitmeden sola askeriye röle istasyonuna çıkan yoldan zirvete çıkılır, zemin yol boyunca arnavut kaldırımı misali taşla döşelidir, hemen hemen bütün araçlar çıkabilir, askeriyeye 100-150 metre mesafetye kadar araçlar yol kenarına tek sıra park edebilir, sağlam rüzgar alır, her daim -10 derece soğuk olur, bebeler, kızlar, hanımlar donar, manzarası çok iyidir.

- askeriyeye gelmeden 300 metre önce sağa sapılır, yol falan yoktur, kayak merkezinin arkasına çıkılır, bu karda iyi batılır, ön-arka kilit yoksa nirvanaya ulaşılır.

- her üç seçenekte de acı sucuk sıcak çay çok iyi olur, evde varsa kızak getirilir deli gibi kayılır.

Valla bana uydu...

Abi eşek var di mi kesin ;D yazmamışsın ;D

[attachment=1]

eşeğe bincem ben ;D

E?ekKulakKopard?.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR