Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,091

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

kurt ve kurt' Alıntı:
anladığım kadarıyla ekip hafif off road seviyorr... :-\

Mustafa bey merhaba
ekibin içinde yeteri kadar deli ;D var,
ama bir miktar da ailecek çoluk çocuk gelmek isteyen, yaşça küçük yeğenini, kardeşini getirmek isteyen de var, bu noktada yoğun katılım için her kese her keseye uygun bir yer bulmaya çalışıyorlar, muhtemel sizin önereceğiniz sağlam yerler vardır, bu bölgeleri paylaşırsanız süper olur, sonraki etkinliklere alternatif çıkar.
selamlar

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
araçların birçoğu elverişli değil ofroad yapmaya.ben bu yüzden piknik alanına hep beraber gidilip sert ofroad yapmak isteyenlere dalıp çıkacağı bir yer olsun istiyorum.ılıca köyü yada metin arkadaşımızın dediği yer buna müsait bence.

size katılıyorum.

ssarp' Alıntı:
Selam arkadaşlar, bende gezinize katılmak istiyorum,
bişi sormak istiyorum,
Aracım GC Zj 5,2
aracımı hazırlamam tamamlanmadı,yükseltme yaptım, sepet yaptım ama en önemlisi lastik bulamadım, vinç takamadım.
lastik olmadığı için gezide problem yaşarmıyım, eğer çamur llastiğimin olmaması problem olursa gelemeyeceğim.

Serhat Bey merhaba
içiniz rahat olsun, ben de aynı çekinceleri yaşamıştım,
bu ekip geride kimseyi bırakmıyor,
bu gezideki yer seçimi de sanıyorum bu çekinceler değerlendirilerek belirleniyor.
selamlar

ssarp' Alıntı:
Selam arkadaşlar, bende gezinize katılmak istiyorum,
bişi sormak istiyorum,
Aracım GC Zj 5,2
aracımı hazırlamam tamamlanmadı,yükseltme yaptım, sepet yaptım ama en önemlisi lastik bulamadım, vinç takamadım.
lastik olmadığı için gezide problem yaşarmıyım, eğer çamur llastiğimin olmaması problem olursa gelemeyeceğim.

hoşgeldiniz serhat bey
araçların çoğu standart zaten benim zj dahil, birbirimizi çeke çeke gideriz :smiley:

ozanyur' Alıntı:
hoşgeldiniz serhat bey
araçların çoğu standart zaten benim zj dahil, birbirimizi çeke çeke gideriz :smiley:

Hoşbulduk Ozan bey,
O halde benide listeye ekleyebilirsiniz, nereye gideceğimiz hiç farketmez sadece sizlerle tanışmak istiyorum,
Bu arada lastik bulabileceğim (STT veya MT 15") bir yer varmı?
Ben ankaraya geleli 10 ay kadar oldu o yüzden pek bilmiyorum buraları.

ssarp' Alıntı:
Hoşbulduk Ozan bey,
O halde benide listeye ekleyebilirsiniz, nereye gideceğimiz hiç farketmez sadece sizlerle tanışmak istiyorum,
Bu arada lastik bulabileceğim (STT veya MT 15") bir yer varmı?
Ben ankaraya geleli 10 ay kadar oldu o yüzden pek bilmiyorum buraları.

var hemen yardımcı olabilrim bu konuda :smiley: hafta içi baktım ebatlara fiyatlara ben cooper stt öneririm size
hangi ebatlarda olacak lastik 31 32 33 ?

metin bey ,,,,,,gidilecek çok yer var..söle anlatayım isterseniz..bende uzun zamandır off road merakı vardı.23 seneye kadar bir navaram vardı sadece lastik ve kürek ile çok çılgın yerlere gittim .battığımızda 2 saatte zor çıktığımız çok yer oldu.2 hafta önce disco 1 aldım..stt lastikle,vinç tamponu ve vinci taktım.yükseltmeyi ilerde düşünüyorum arabanın performansına göre.bu hafta sonu andoff la gittim,çamkoruya direk piknik amaçlı bir geziymişş.e doğal olarak aile ile gelenler vardı.....biz çıktık ordan yukarı ovacık yallarına gittik orda güzel bi battık 8) vinç sağolsun 15 dk da hallettik....sonra korkmazlar,şahinler tarafına geçtik orda biraz karlarla boğuştuk ,mangalı orda yaktık yedik köfteleri ,sucukları ;)ve geldik .yani ben biraz sert seviyorum dostum ....

ozanyur' Alıntı:
var hemen yardımcı olabilrim bu konuda :smiley: hafta içi baktım ebatlara fiyatlara ben cooper stt öneririm size
hangi ebatlarda olacak lastik 31 32 33 ?

235.85.15 veya buna benzer ebatta olabilir. Cooper STT veya FEDERAL MT olabilir.
Nereden temin edebilirim peki bu lastikleri.

kurt ve kurt' Alıntı:
metin bey ,,,,,,gidilecek çok yer var..söle anlatayım isterseniz..bende uzun zamandır off road merakı vardı.23 seneye kadar bir navaram vardı sadece lastik ve kürek ile çok çılgın yerlere gittim .battığımızda 2 saatte zor çıktığımız çok yer oldu.2 hafta önce disco 1 aldım..stt lastikle,vinç tamponu ve vinci taktım.yükseltmeyi ilerde düşünüyorum arabanın performansına göre.bu hafta sonu andoff la gittim,çamkoruya direk piknik amaçlı bir geziymişş.e doğal olarak aile ile gelenler vardı.....biz çıktık ordan yukarı ovacık yallarına gittik orda güzel bi battık 8) vinç sağolsun 15 dk da hallettik....sonra korkmazlar,şahinler tarafına geçtik orda biraz karlarla boğuştuk ,mangalı orda yaktık yedik köfteleri ,sucukları ;)ve geldik .yani ben biraz sert seviyorum dostum ....

Eyvallah hocam, donanım süpermiş, keşke siz Ilıca da olsaydınız,
benim bildiğim arkadaşlar genel anlamda ferdi hareketlerden olabildiğince uzak duruyorlar, batılacaksa hep birlikte batılıyor, çıkılacaksa da hep birlikte çıkılıyor, beraber gidilip beraber geliniyor,
siz bu etkinliğe muhakkak gelin, çok faydanız olur.

serhat bey merhabalar,,,,,bana geçen hafta 245/75/16 cooper stt ler için 1550 tl fiyat verdiler bilginiz olsun ..

kurt ve kurt' Alıntı:
serhat bey merhabalar,,,,,bana geçen hafta 245/75/16 cooper stt ler için 1550 tl fiyat verdiler bilginiz olsun ..

banada 5 tane 31*15 cooper için 1800tl peşin ödenirse dediler :smiley:

hocam ben seviyorum bu işii,,,hafta sonları mümkün olduğu kadar boş geçmiyorum..1 hafa bekar ;),bir hafta alimle gitmeye çalışıyorum...sonuçda ben bu araca hafta içi binmiyorum sadece bu iş için hazılıyorum aracımı......ama batmadan , kaymadan ,kalmadan off road çok zevli olmaz diye düşünüyorum... 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR