Ankara; Gerede - Aktaş Göleti Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,385
Ynt: Ankara; Gerede - Aktaş Göleti Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

Zakof' Alıntı:
Nedir bu kurşun dökme ? Herkes kurşun dökmekten bahsediyor. Gerçekten kurşun dökülünce talihsizlikler son mu buluyor ? Yani,,, suyun içine erimiş haldeki kurşunu dökünce nazardan falanmı korunulmuş oluyor?

Bence biraz geç kaldık ama dökelim be arkadaşlar o zaman....

Abi, burası Türkiye...

Kurşun dökme var... ;D

Stres olunca iki tas su dökülünülüp ;D rahatlama var...

Gece olur olmaz yere takılıp, yaramazlık yapıp, mermi manyağı olup mefta olmak var.... :smiley:

Camdan bakarken sözde eğlenenlerin "serseri kurşun" ' a isabet olmak var... ;D

Gaza gelip, "birisini mermi manyağı yapıp" ;D damda yatıp, nam yapmak var... ;D

Var oğlu var... ;D

Burası burası ;)
Burası burası ;)
Burası burası ;)
Burası Burası ;D ;D

Etiketler

Ellerinize sağlık Bülent Bey,fotolar gerçekten hoş,anılarım canlandı :smiley:

Bu etkinlik harika. Çanakkale den misafirlerim geldiği için katılamadım ama fotoları gördükten sonra onları ekseydim keşke diyorum :smiley: Daha sonra ki etkinlikler için de bilgilendirilirsem sevinirim. Teşekkürler :smiley:

STaLLîoN' Alıntı:
Bülent Bey, size de yeni fotoğraflar için teşekkürler... Göletin olduğu fotoğrafları ve bir de tepedeki sarı otların -ufuk gibi- düz bir çizgi oluşturduğu, arkadaki dağa doğru grubun yürüyüşünü gösteren pozu çok beğendim.
STaLLîoN teşekkürler fotolara devam edeceğiz inşallah sizleride aramızda görürüz.

şekerşey0606' Alıntı:
Ellerinize sağlık Bülent Bey,fotolar gerçekten hoş,anılarım canlandı :smiley:
paylaşmak bizim çin bir zevk

P1070950.JPG

P1070968.JPG

P1070971.JPG

P1070973.JPG

Soldakine dikkat ???

P1070972.JPG

bafralı' Alıntı:
Zirvede yiyenbilir

P1070976.JPG

Sucukların piştiği ateş hatalı.
:(

Odunlar kor hale gelinceye kadar beklemesinizde;
Ateş yaktığınız yerin biraz yanına, ateşin içinde ki korları aktarmanız ve sucukları bu kor hale gelmiş odunlar ile pişirmeniz lazım.

Haklısın Murat ama acelemiz vardı biraz.Hem biz çiğ yemeğede fittik yani o açlıkla ;DYinede söylemesi ayıp sucuklar ve kanatlar missti miissss ;D

Afiyet olsun.

Bahsettiğim tekniğe ait ayrıntılı foto.

%DEeker_Bayram_-_Kamp_068.jpg

Ana kamp ateşi az ilerde harıl harıl yanarken. Ateşin içinden çektiğimiz korlar küçük bir çukur içine dolduruluyor rahat rahat ellerimizi yakma derdi olmadan sağlıklı bir şekilde sucuklarımızı pişiriyoruz
;D

Zirveye çıkarken ben ateş yakma umudumuzu yitirmiştim etrafta kuru hiç birşey göremedim sucukları çiğ bile yiyebilirdim..... ::smiley:
Orman gözetleme kulübesinin etrafındaki odunları görünce işlem tamam biz bu ateşi yakarız sucuğuda yaparız........ dememe kalmadı ateş yanmıştı bile.

Zevkli bir gezi olmuş teşekkürler katılamadığımıza üzüldüm Zerrin hanıma acil şifalar..

Adnan abicim sen olsaydın çiğ sucuk bi kenara dursun eminim karides bile yerdiikkk ;D ;D(Laf aramızda geçen kamp için yaptığın yiyecek listesini hala özlemle anıyorum:smiley:

Buarada benim tavuk kanatlarıda es geçmiyelim lütfen.Kendi elcaazlarımla 1 gece önceden soslamıştım walla.Ya Bülent Bey aşkolsun insan o kanatlardanda bi foto çekiverirdi dimi :smiley:

Zerrin geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum...
Etkinlikte çok güzel olmuş, sucuklarda öyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR