Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,060

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Trekking Etkinliğimizden sonra fotoğraflarımızı ve anlatımlarımızı bu başlıkta paylaşacağız...

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi (29 Mart 2009)

11'42 de TRT'nin kenarındaydık5-6 araba park etmişti.5dakika bekledik,sorduk eymir girişi aşağıda dediler.1150'de bekçilerin ordaydık.kimsecikler yoktu diyemeyeceğim sorduklarımız gezenbilirden değillermiş.1205'de içeri girdi, kendi başımıza gezdik tırmandık.gölün gölbaşı tarafına yaklaştık ve döndük.birdahaki seferde telefonlarınızı istiyeceğim.güzel bir gündü,dostlar eksikti.

IMG0101A.jpg

IMG0102A.jpg

IMG0103A.jpg

Geniş katılımlı olarak gerçekleştirdiğimiz Eymir Gölü Trekking Etkinliğimiz, son derece güzel bir havada çok çok keyifli geçti, katılan arkadaşlarımızın listesi aşağıda sunuyorum. Yalnız Vakkas ve ailesini göremedik bizde ve bir hayli bekledik orada, çok üzüldüm Vakkas Bey keşke biraz bekleseydiniz hep birlikte olabilirdik, bir daha ki sefere lütfen acele etmeyin, buluşma noktasından hemen ayrılmayın. Eymir'e geldiğiniz için listeden çıkarmıyorum sizleride :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Selda, Sedat ve Mehmet Başar (3 kişi)
03- Canan, Emre Eryaman (2 kişi)
04- Tuğba, Halil Susur (2 kişi)
05- Çiğdem (2 kişi)
06- Ayşe, Efe, Ayhan (3 kişi)
07- Şükran,Bülent,Sercan,Özgür İlgen (4 kişi)
08- Kadriye (1 Kişi)
09- Vakkas, Zeynep, Işın, Aybike (4 Kişi)
10- Acar Şensoy (1 Kişi)
11- Dolunay Tezer (2 Kişi)
12- Özkan Boyraz (1 Kişi)
13- Hasan Ceylan (1 Kişi)
14- Oğuz ve Annesi (2 Kişi)
15- Meral Doğan (1 Kişi)

TOPLAM : 30 Kişi

28 Kişi olarak görülüyoruz, yürürken 24 kişiydik, 4 kişilik Vakkas Bey ve ailesi ayrı olarak yürüdüler yine Eymirde, bir daha ki sefere hep birlikte olmak dileğiyle.

Katılan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum, hepinizle çok keyifli bir etkinliği gerçekleştirmiş olduk.
TRT'nin yanında buluştuktan sonra Odtü ormanına girdik, bir üsre yürüdükten sonra portakalcıda, portakal sularımızı içtik, sonra ormandan göle doğru yürümeye devam ettik, ilk çay molamızı vermek için Bağ Evi nin üstünde göl manzaralı bir yer şeçtik, çaylar, kahveler, kekler hepimize çok iyi geldi. Sonra yeniden yürüyüşümüze başladık ve göl etrafında turumuza Yelkenci Büfede balık ekmek yemek için ara verdik, yiyenbilir olarak balık ekmeklerimizi yedikten ve minderlerde keyif yaptıktan sonra, göl etrafında turumuzun kalan kısmına devam ettik, saat 18.00 de Eymir Gölü Trekking Etkinliğimizi tamamladık. Bir başka etkinlikte yeniden bir araya gelmek üzere...

Çok güzel bir etkinlikti. Mehmet halen uyuyor. Bizde yorulduk, ama çok iyi geldi.
Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.

Rehberlik ve organize ile ilgilendiğim için çok az fotoğraf çekebildim, birazdan yükleyeceğim.

Mehmet ve Efe sabaha kadar deliksiz uyuyacaklardır :smiley:

Trekkingimizden bir video

th_29Mart2009006.jpg

zerrin 2. videoya bayıldım süper olmuş ben bunun üzerinde biraz oynama yapıp seneye berlin film festivali -kısa film alanında- yarışmaya yollama talebinde bulunuyırum :D ne dersin

Zerrin, bu akşam, bir seçim sonuçlarını birde senden gelecek fotoğrafları bekliyoruz.

Çok iyi olur Çiğdem, bende çok beğendim çünki ;D Fotoğraf çekmek için deklanşöre basmıştım, video çekmişim, boşa gitmesin dedim :D

cidowsky' Alıntı:
zerrin 2. videoya bayıldım süper olmuş ben bunun üzerinde biraz oynama yapıp seneye berlin film festivali -kısa film alanında- yarışmaya yollama talebinde bulunuyırum :D ne dersin

Tamam Sedat, senin gönderdiklerinle birlikte yükleme yaparım birazdan ...

hsbasar' Alıntı:
Zerrin, bu akşam, bir seçim sonuçlarını birde senden gelecek fotoğrafları bekliyoruz.

bencede boşa gitmesin Zerrin her karenin her videonun önemi var çünki :D

uzun zamandır gökyüzünde kara kara bulutlar hep Ankaramızın üzerindeydi..saatlerin ileri alınması benim için baharın habercisidir...bugün de saatlerin ileri alınmasıyla birlikte güneş artık yüzünü gösterdi Ankaramıza...bugün ise sanki baharın ilk günüydu çok güzel bir hava vardı...güzel bir hafta sonu olduğunu düşünüyorum...benim için kolay ve zahmetsiz oldu hiç yorulmadım walla...:p neden acaba...?

Bunu ben açıklayayım Dolunay göl etrafını araçla dolaştı ;D Yaklaşık olarak yürüdüğümüz parkur 12 km. Bu durumda doğal olarak balıkçıya bizden önce ulaştığı için balık ekmeklerimizin siparişlerini verdi, çok da iyi oldu biz balıkçıya ulaştığımızda fazla beklemeden balık ekmeklerimizi almış olduk...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri