Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi (29 Mart 2009)
Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi (29 Mart 2009)
Bu karede dik inişten sonra bizi biraz keyiflendiren görüntü burdaki arkadaşlarda gezenbilirle uzaktan yakından alakaları varsa bize kırılmasınlar çok hoş görüntüleri vardı
bülentcim tam da benim hiç resmim yok derken son karede biz varız çok beğendim teşekkür ederim...tanımayanlar için yakışııklı olan ben yeşil nusret... bir daha ki etkinlikte balık ekmeklerinizi mangalımda yapmayı isteyebilirim...guruptan ayrıldıktan sonra arka tarafta eskiden ralli ve off-road yarışlarımızı yaptığımız köprünün olduğu bölüme geçtik ...parkur tam ralli etabı olmuş uff acaip gaza geldim çok fena gazladım...tersten geçişimizde gidişte çıktığımız yer aşağı sert iniş olarak birden karşıma çıktı az daha burun üstüne çakılıyordum son anda yavaşladım...soft off-roadta yaptım biraz...benim için çok keyifli bir gün oldu aynı gün off-road,ralli,balık-ekmek-bira,ucundan trekking yapmış oldum...
Dolunay, senin palionun geçtiği yerden bizim borada geçer alo deseydin soft off road'a bizde katılırdık çıkıştaki toprak yol yukarıya doğru
ralli etabı gibiydi...
bafralı' Alıntı:
Dolunay, senin palionun geçtiği yerden bizim borada geçer alo deseydin soft off road'a bizde katılırdık çıkıştaki toprak yol yukarıya doğru
ralli etabı gibiydi...
peki bülent bunu bir kenara yazıyorum.....elbet bir gün hadi sende peşimden gel derim......arayacaktım ama oldukça yoruldunuz bi de başınıza iş çıkarmiim dedim...