Ankara - Karagöl, Trekking ve Fotoğraf Etkinliği : 16 Kasım 2008

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,529
Ynt: Ankara - Karagöl, Trekking ve Fotoğraf Etkinliği : 16 Kasım 2008

Ben fotoğraf yüklenmesi durunca bitti zannetmiştim. Tabi o zaman yorumum arada kaldı. Tekrarlamak zor olacak...

Umarım aradaki yorumu okumuşsunuzdur. Kısaca ayaklarınıza sağlık tekrar ... :smiley:

Etiketler

Biraz yorucu ve ürkütücü hatta birazda dondurucu gibi görünsede :D güzel bir etkinlik olmuş görünen manzaralar tüm bunlara değdiğinin resmi :smiley:
Ayaklarınıza sağlık paylaşımınız için teşekkürler...

Ulaş, 17 numaralı mesaj sana ait ve 18 numaralı mesaj ile sana yanıt vermişim, yani atlanmadı merak etme :smiley:

Çok teşekkürler ediyorum beğenilerin için.

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ben fotoğraf yüklenmesi durunca bitti zannetmiştim. Tabi o zaman yorumum arada kaldı. Tekrarlamak zor olacak...

Umarım aradaki yorumu okumuşsunuzdur. Kısaca ayaklarınıza sağlık tekrar ... :smiley:

Esracım, gerçekten adrenalini yüksek bir tırmanma ve trekking oldu, güzel yorumun için teşekkürler ediyorum :smiley:

EsR@' Alıntı:
Biraz yorucu ve ürkütücü hatta birazda dondurucu gibi görünsede :D güzel bir etkinlik olmuş görünen manzaralar tüm bunlara değdiğinin resmi :smiley:
Ayaklarınıza sağlık paylaşımınız için teşekkürler...

Eteğimdeki son taşlar :smiley:

Herkese göstermiş olduğu ilgi, alaka ve yorumlar için teşekkür ederim. Ortak paydamız olan doğanın herhangi bir noktasında görüşmek üzere :smiley:

IMG_1848.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com

IMG_1867.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com

IMG_1879.jpg

IMG_1908.jpg

jargondeath' Alıntı:
Eteğimdeki son taşlar :smiley:

Herkese göstermiş olduğu ilgi, alaka ve yortumlar için teşekkür ederim.Ortak paydamız olan doğanın herhangi bir noktasında görüşmek üzere :smiley:

Kim yortumladı bakayım sizin başlığınızı. Banka mı burası? :smiley:

Fatih eteğindeki son taşlar da oldukça iyiymiş, ellerine sağlık...

gezilerinize nasıl katılabilirim (fotograflar cok güzeldi) slms)

hcekel Selamlar.
Yazınız burda görülmeyebilir.
Bu linklerde kendinizi tanıtırsanız,diğer etkinliklerden de haberiniz olur.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.5540
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21277.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0

arkadaşlar ankarada yapacağınız etkinliklere beni de davet ederseniz sevinirim.

Yapacağımız aktivasyonları ETKİNLİKLER başlığı altında Doğa Sporları ve Off-Road bölümlerinde duyuruyoruz, bu bölümleri izlerseniz, etkinliklerden haberiniz olacaktır ve ikinizi de bekleriz her zaman :smiley:

hcekel' Alıntı:
gezilerinize nasıl katılabilirim (fotograflar cok güzeldi) slms)

erturk77' Alıntı:
arkadaşlar ankarada yapacağınız etkinliklere beni de davet ederseniz sevinirim.

İnanın ne yazcağımı tam net bulamadım ama harika bir gezi olmuş,seyrederken inanılmaz keyf aldım ve yorgunluğum gitti. Bana 1999 senesinde ilk jipimi almadan önce yaptığım tabanvay gezilerimi hatırlattı.Otomobille gider park eder saatlerce yürürdüm.Dijital makinam bile yoktu,fotoğraflar albümlerimde duruyor.Demek ki bezgin bekirliğimin sebebi bu.Hep araçla git,dur resim çek,araç bin,dur kamp at,yemek ye,yat,sonra gene araç bin.Böylece niye iki adım yürüyünce yoruluyoruz belli oldu.Tekrar teşekkürler Zerrin hanım,ama size söz yürüyüşlere başlıyacağım,hep araç,hep araç nereye kadar. ;D ;D ;D

Tuğsan, mesajını okuyunca çok gururlandım gerçekten, ne kadar güzel özetlemişsin yaşamdaki bıkkınlığı, yürüyüşlere başlayacağına inanıyorum, ben de çok teşekkürler ediyorum..

Söz verdim,enkısa sürede başlıyacağım ve fotoğraflarıda göndereceğim.İnanın sıkıldım,10 senedir neredeyse herhafta sonu off-road yapıyorum.Yarışlar,geziler,atlamalar zıplamalar,sıkıldım hep aynı.Ama bırakmıyacağım,sadece ilave olarak yürüyüşlere ve bisiklete de başlıyacağım.

Bolu Aladağlar Kış Kampımıza geliyorsan, orada trekking yaptıracağım şimdiden söyleyeyim :smiley:

Herkez çağırdı saolasın ama son dk belli olacak.Gelirsem kesin yaparız söz. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler