Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,188

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar bir süredir kaburgamda ki rahatsızlığım nedeniyle doğa yürüyüşlerine ara vermiştim, bu gün dağlarıma geri döndüm, çok güzel bir günde, çok güzel arkadaşlarım ile birlikte, çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

27 Kişi olarak sabah saat 10.00 da, 1300 metreden başladığımız yürüyüşümüzde 1850 metreye yükselerek, çoğunlukla orman içinde olmak üzere toplam 13 km yürüdük ve en son Çamkoru göletinde saat 16.00 da zorlu yürüyüşümüzü tamamladık.

Katılım yapan arkadaşlarımın tümüne teşekkürler eder ve bir sonra ki etkinlikte yeniden birlikte olmayı temenni ederim.

Bu etkinlikte ben hiç fotoğraf çekemedim ama bir çok arkadaşım çok güzel kareler yakaladılar, fotoğraflar bana geldikçe ben de sizlerle paylaşacağım.

Etiketler
Ynt: Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009)

zerrin hanım bu bize yapılırmı yaa
sizi rahatsız diye bizde yalnız başiımıza kendimizi dağlara yaylara attık.

Merhaba Bülent, olmadı bak gerçekten de ama ben son dakikada karar verdim yürüyüşe gitmeye, durumum elverecek mi düşüncesi ve ayrıca cumartesi günü haberim olması nedeniyle de burada konuyu açamadım, önümüzde ki hafta sonu için yine program yapıyorum, konuyu yarın açacağım, hep birlikte gidelim bu defa..

Hava bugün çok güzeldi bizde Kazanda yapılan ralli kros yarışlarrını seyretmeye gittik.Gezenbilirden iki arkadaşla tanıştık ayrıca Andof ve endurocu klüp üyeleri ordaydı ralliden çok onların görselleri daha çok ilgi çekti.Bizim haftaya kısmet olursa Sedat beyle Toyota buluşmasına gitme planımız var.Hafta içinde netleşir, olmazsa katılabiliriz..

Aynı tarihte Tarsus Grubunun Çamlıyayla aktivitesine katıldığım için kaçırdım. Görüşmek üzere.

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar bir süredir kaburgamda ki rahatsızlığım nedeniyle doğa yürüyüşlerine ara vermiştim, bu gün dağlarıma geri döndüm, çok güzel bir günde, çok güzel arkadaşlarım ile birlikte, çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Aramıza hoşgeldiniz Zerrin hanım.

Bu güzel yürüyüşe katılan herkese teşekkürler.
En kısa sürede doğada buluşmak üzere hoşçakalın...

ceranus' Alıntı:

27 Kişi olarak sabah saat 10.00 da, 1300 metreden başladığımız yürüyüşümüzde 1850 metreye yükselerek, çoğunlukla orman içinde olmak üzere toplam 13 km yürüdük ve en son Çamkoru göletinde saat 16.00 da zorlu yürüyüşümüzü tamamladık.

Katılım yapan arkadaşlarımın tümüne teşekkürler eder ve bir sonra ki etkinlikte yeniden birlikte olmayı temenni ederim.

Bu etkinlikte ben hiç fotoğraf çekemedim ama bir çok arkadaşım çok güzel kareler yakaladılar, fotoğraflar bana geldikçe ben de sizlerle paylaşacağım.

Zerrin abla Meltem sana küsmüş haberin olsun ;)

"Hani yürüyüşlere beni de çağıracaktı" diyor.

Şaka bir yana iyileşmene çok sevindik :smiley:

herkese selamlar, güzel bir etkinlik oldu. ekipteki herkese teşekkürler.
birkaç foto çekmiştim. alttaki linkten ulaşabilirsiniz. içinde kısa videolar -doganın sesi ve yıldız tilbe back vokali- var.
http://picasaweb.google.com.tr/mbkoyuncu/GezenbilirMeselerYayCamkoruGoleti?authkey=Gv1sRgCI2b65aC85LS7wE#
görüşmek üzere..

bahar

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zerrin,
Geçmiş olsun....

Hastalandığında beri seni hergün arıyorum.
Bi gün sana, "üst üste iki gün seni aramazsam, bilki iyileşmişsindir" demiştim...

İyileşmişsin, dolayısı ile ben misyonumu tamamladım. Artık aramayacağım, belki bigün ödünç aldığım çantanı vermek ve telsizinin hastalığına bakmak için uğrarım sana, o kadar.....

Yürüyüşünüz çok güzel olmuş.....
Keşke katılabilseydim...

Hoşçakalın...

Saygılar...
Sağlıklar...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bir daha ki etkinliğimize bekleriz Mustafa, görüşmek üzere..

aslankurt72' Alıntı:
Aynı tarihte Tarsus Grubunun Çamlıyayla aktivitesine katıldığım için kaçırdım. Görüşmek üzere.

Çok teşekkürler ediyorum, hoşbuldum :smiley:

İsoruzgar' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz Zerrin hanım.

Tolgacım merhaba,öncelikle çok teşekkürler ediyorum sonra inan benimde son dakikada haberim oldu ve katıldım, bu hafta sonu yapacağımız yürüyüşe bekliyorum Meltem'i de mutlaka..

tolgameltem' Alıntı:
Zerrin abla Meltem sana küsmüş haberin olsun ;)

"Hani yürüyüşlere beni de çağıracaktı" diyor.

Şaka bir yana iyileşmene çok sevindik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR