Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,196
Ynt: Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009)

IMG_7619.jpg

IMG_7653.jpg

IMG_7654.jpg

IMG_7659.jpg

IMG_7660.jpg

Etiketler

Moderatörümüz iyileşmiş.
Hoşgeldin Zerrin.

Çamkoru Göleti kenarına inmişti güzellikleri seretmek için :smiley: Parkurumuz sona erdi ve dönüş için aracımız bizi bekliyordu..

Bu güzel kareler için Egemen'e çok teşekkürler..

Kızılcahamam çok güzel....

Görsellerde ayrı ayrı muhteşem..... Ellerinize sağlık, Teşekkürler...

Zerrin,
Hani çanta taşmayacaktın, bana öyle söylemiştin.... ;)

Doktora gittin mi kontrole ;)
( ;D ;D Ben her off road' dan sonra aracın altını temizletip, kuru yağlama yaptırıp, makineyi kontrol ettirirken senin tam iyileşmeden bu tür aktivitelere katılıp, bide doktor kontrolünü ihmal etmen üzüyor ve düşündürüyor beni ;D ;D )

Kaç zamandır iyi tanıdığım birinde kocaman bi otobüs varmış. yavuz abide iyi tanıyor... bu tür gezilerde kiralayabiliriz. Aklının bi kenarında olsun...

Sağlıcakla...

Alpcim, evet çanta taşımayacaktım ama içindekilerden küçük termosumu ve yemek çantamı arkadaşlarım alınca hafifledi ve bende taşıdım, sorun olmadı sayılır, beni düşündüğün için çok teşekkürler ediyorum, çok incesin her zaman ki gibi :smiley:

Doktor kontrolüne gelince, biliyorsun ben kaburgama 1 ayda iyileşeceksin demiştim ;D Kaburgam süreyi bir buçuk ay olarak kullandı, daha fazla zaman tanımam mümkün olmadığı için doktor kontrolü hakkını kaybetmiş oldu ;D ;D ;D

Otobüs konusunu aklıma yazdım, teşekkürler :smiley:

ceranus' Alıntı:
Alpcim, evet çanta taşımayacaktım ama içindekilerden küçük termosumu ve yemek çantamı arkadaşlarım alınca hafifledi ve bende taşıdım, sorun olmadı sayılır, beni düşündüğün için çok teşekkürler ediyorum, çok incesin her zaman ki gibi :smiley:

Doktor kontrolüne gelince, biliyorsun ben kaburgama 1 ayda iyileşeceksin demiştim ;D Kaburgam süreyi bir buçuk ay olarak kullandı, daha fazla zaman tanımam mümkün olmadığı için doktor kontrolü hakkını kaybetmiş oldu ;D ;D ;D

Otobüs konusunu aklıma yazdım, teşekkürler :smiley:

Her konuda senin termos konu oluyor.... Gene oldu ;D (çorap . ? . ? . ? ;D)

Senin yemek kabının ağırlığı ne olacakki ;) En fazla 250 gr... ;D Benimki olsa 2250 gr... ;D

İnceliğim senin haketmişliğindendir.... İltifatına ben teşekkür ederim.... :smiley:

Kaburganın hakkını boşver. Sen genede bi baktırıver ;) Biraz Radyosyon iyi gelir belki... ;D
En son ne konuştun kaburganla... benim için bişi dedimi? Selam söyle? Kızdırmasın beni ;) ;D

Biliyorsun. Dostluğum iyi ama düşmanlığım kötüdür ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR