Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,876

Etiketler
Kazan a gelmeden sagda hemen. Dincer aracini getirdi mi Sinoptan? Dincerle Murat a da haber verirsin, Tuncay abide gelir zaten 5 arac olduk dahada isteyen buyursun gelsin canim... ;D

Liste dogrumu Burak bi bakip bir hata varsa duzeltir misin?

Burak --------------- ZJ
Murat---------------- ZJ
Tuncay Abi----------Jimny
Cagin----------------Jimny
Faruk----------------Vitara
Dincer---------------Pajero

bide bağlum tarafında varmış güvenç göleti bisiklet forumlarından biliyorum çok güzel diyorlar...bi iyice araştırayım yarın...

bu arada benim arabam zj ise seninkide samurai
Dinçer Abi ile hiç görüşemedim yarın netleştirir yazarım...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA kizacak misin diye baktimda iyi bagladin yere dustum su an kivraniyorum. Saka bir yana herkes gelirse cok keyifli olacak eminim golet var gidecegimiz yerde ayni yerden bahsediyoruz. Yarin netlesince buraya listeyi yapalim. hallettin mi on cam siperligini?

yok siperliği yapamadık işler güçler yoğunluk bide ben bebek odası takımı aldım muratta kombi çok para harcadık bu hafta

tamamdır ozaman..Bisiklet varmı?

Bende oda var getirelim mi? ;D Cuma Bulusmaniz var arabayi kirmada pazar gidelim

Güvenç Göleti bir tane. İki farklı yoldan gidilebilir. Birincisi, Kazan yolu üzerinden, diğeri de, Ankara İvedik Hurdacılar yani Yakacık tarafı.

CKAYA' Alıntı:
Liste dogrumu Burak bi bakip bir hata varsa duzeltir misin?

Burak --------------- ZJ
Murat---------------- ZJ
Tuncay Abi----------Jimny
Cagin----------------Jimny
Faruk----------------Vitara
Dincer---------------Pajero
ZJ zalim jimny mi oluyor? ;D ;D ;D

Serkan.Ozkan' Alıntı:
Güvenç Göleti bir tane. İki farklı yoldan gidilebilir. Birincisi, Kazan yolu üzerinden, diğeri de, Ankara İvedik Hurdacılar yani Yakacık tarafı.

Serkan Bey,

Sizde isiniz yoksa bize katilsaniz ;D yolu gosterseniz. ? Ne dersiniz? Eger bizi gelerek sereflendirirseniz tanismak icin cok mutlu edersiniz saygilar.

Tunjimny' Alıntı:
ZJ zalim jimny mi oluyor? ;D ;D ;D

;D yok abi Burak kizacak mi diye yazdim aslinda XJ ye onlarin ki kutu kasa bizimkilerde kibrit gibi birbirimizi tamamliyoruz kibrit kutusu ;D ;D ;D ;D