Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,732

Etiketler

Ankarada kaç adet unimog var?

Maximog-Unimog.jpg

Arkadaslar,

25 Kasim pazar gunu saat 11.00 de

Istanbul yolundan Kazan a giderken TAI(Akincilar Tabelasi) yi gecince CUMHURIYET Tesisleri var benzin istasyonu orada bulusalim herkesede uyarsa ne dersiniz?

Gec olur diye soyledim abi bana kalsa daha erken olsunda insanlar ancak hazirlanir gelirler birde malum saat 5 de hava karariyor.

yakacık üzerinden gidilen yol bencede daha bi bizim havalara uygun...ama mekana daha önce hiç gitmediğim için yorumlar üzerinden konuşuyorum gidenler anlatırsa daha iyi olar...

Ben bi kere Dinçer abilerle gittim ondada dediğim yol üzerinden gitmiştik.Arkadaşlara soruyorum mesafe olarak en kısa yol orası diyor bence ordan gidip dönüşde farklı ve güzel bi güzergah üzerinden dönebiliriz.

Arkadaslar o vakit hurdacilar sit. uzerinden gidelim bulusma zamani 11.00 olsun neresi? Fikirlerinizi bekliyorum Ivedikte tuv muayene istasyonunda bulusabiliriz. Ama oradan yolu bilmiyorum. Bilen arkadaslar bizi goturur Dincer bilebilir diye tahmin ediyorum.

Bence de Yakacık üzerinden gidin, Kazan yolundan çok uzuyor ve gereksiz bir yol. Yakacık üzerinden, hemen köy yolları başlıyor.
Yakacık, Memlik, Saraycık Köyü ve Güvenç.
Bende gelip, rehberlik yapmak isterim ama dediğim gibi başka programlar var, ancak bir değişiklik olursa size katılmak isterim.
Mesela İvedik TÜV muayene istasyonu önünde buluşma olabilir.

Burak ve Murat bu video size ve XJ yi seven gonulveren lere gelsin.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=VbUh5sgfVRk&feature=fvwp

Bakalim begenecek misiniz? Burak haftasonu sakin deneme! ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,140
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

Geri