mozbay1907
Kamp III
Mühyedeki organizasyona geçtiğimizden sanırım bu oranizasyon iptal olucak

Bende Dinçer abi ile konuştum aynı fikirdeyiz hep beraber mühyeye gitmek daha mantıklık bencedeburak mehmet' Alıntı:Arkadaşlar biliyorsunuz hanım Hamile,Az önce gttiğimiz DR kontrolünde kan uyuşmazlığımızdan dolayı yapılacak genetik test ve yapılması gereken bir aşı için Hastane pazar saat 13:00 e randevu verdi...
Bukadar heyecanlanmışken sizleride yüz üstü bırakmak istemem ama bu durumda Eşimin yanında olmak istiyorum...hastaneden çıktıktan sonrada Güvenç e gelmem çok uzun sürer.. O yüzden Ben bu organizasyona katılamayacağım kusura bakmayın...
Fakat alternatif bir organizasyon mühyede var oraya giderseniz hastane çıkışında gelmeyede hiç hayır dememSiz nedersiniz?
serkan jimny i sattimSerkan.Ozkan' Alıntı:Hakkı Jimny'i ne yaptın?
tesekkurlerburak mehmet' Alıntı:vergisi çok olmasa benimde istediğim bir model aslında...Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın..
Bu vergiden dolayı seni şikayet edicem olm zatenburak mehmet' Alıntı:vergisi çok olmasa benimde istediğim bir model aslında...Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın..
mozbay1907' Alıntı:Bu vergiden dolayı seni şikayet edicem olm zaten![]()
Olm senınkide benimkinden yeni ama nerdese 4te1 ini veriyosunburak mehmet' Alıntı:nekadan ayıp![]()
olm git Çağınla Tuncay abiyi şikayet et onlar hem modeli yüksek araca biniyorlar hemde bizden düşük vergi ödüyorlar...
Programı organize edenler ne diycek bilmiyorum ama genel olarak mühyedeki organizasyona katınılacak gibiHAKKIM' Alıntı:arkadaslar simdi bu program iptal mi?
Bizim 2 jimny motorunu toplasak üstüne birde Kia Sportage motoru eklesek 1 şerokiiii motoru etmiyorburak mehmet' Alıntı:nekadan ayıp![]()
olm git Çağınla Tuncay abiyi şikayet et onlar hem modeli yüksek araca biniyorlar hemde bizden düşük vergi ödüyorlar...
Tuncay abi sorsana Burağın motoru ne kadarmış ?Tunjimny' Alıntı:Bizim 2 jimny motorunu toplasak üstüne birde Kia Sportage motoru eklesek 1 şerokiiii motoru etmiyor![]()
Tunjimny' Alıntı:Her eve lazım ;D Mog ile kelebekler vadisine inmek isterdim tepeden ;D ;D ;D
Kabak koyuda çok güzel yerSerkan.Ozkan' Alıntı:![]()
Bu yaz aynı şeyi Kabak Koyu'na yapmak istedim ama hangi işletmeciyi arasam, kesinlikle araçla giremezsiniz dedi. Çadır da araç üstü olduğu için Kabak Vadisi'ni görmek kısmet olmadı. Ancak aracı yukarıda bırakıp, yürüyerek aşağı iniliyor.