Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
kabak lastiklerle neden gelinmemesi gerektiği zannedersem son vıdeo dan sonra daha ıyı anlaşılıyor...çok güzel yerler..umarım bizede oraları görmek nasip olur...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
snguntac' Alıntı:
kabak lastiklerle neden gelinmemesi gerektiği zannedersem son vıdeo dan sonra daha ıyı anlaşılıyor...çok güzel yerler..umarım bizede oraları görmek nasip olur...
salim bey ,görüntülerden başka ,yol güzergahında zemin kayalık ve çok sert taşlardan oluşuyor ,bu sebeblerden dolayı bitik lastikler daha çabuk patlayacağı için ,ömrünü tüketmemiş lastiklerle gelinmesi tavsiye olunur , hep beraber hareket etmek en büyük dileğimiz
Antalya gurubundaki Arkadaşlar,
Hiç bu mevsimde kamp yapmadık, ailecek geleceğimiz için mevcut çadırımın durumu beni düşündürüyor, ??? Hava şartları bu mevsimde nasıl olur orda, yazın bizi rahat rahat idarare eden bi çadır iş görür mü? Yoksa 4-5 mevsim bi çadırmı alayım.
msmt' Alıntı:
Antalya gurubundaki Arkadaşlar,
Hiç bu mevsimde kamp yapmadık, ailecek geleceğimiz için mevcut çadırımın durumu beni düşündürüyor, ??? Hava şartları bu mevsimde nasıl olur orda, yazın bizi rahat rahat idarare eden bi çadır iş görür mü? Yoksa 4-5 mevsim bi çadırmı alayım.
mustafa gece havasıcaklığı anormal bir durum olmassa ,+ 6 -7 derece olur , uyku tulumlarınız iyi ise ,problem olmaz birde bol bol battaniye alın yeterli gelir, olmassa çözeriz dert değil ,birde 12 volt elk battaniye alırsan çok daha rahat edersin
Uyku tulumu var, arabada battaniyede eksik olmaz . İkide elektrikli battaniye alıyorum, tamamdır o zaman. ;D ;D Yanlız yağmur işi değiştiriyor. Onun için bi tente branda aldım aracın yanında uzanacak şekilde 4 metrelik. HEm güneşlik hem yağmurluk misali. Çadırı onun altına kurarım olmazsa.
Ben bu arada çadırlarada yavaştan yavaştan bakıyorum, iyi bi çadır dek getirirsem alacağım. Malum bunun kışı yağmuru da var, Ankara da ki kış kamplarına katılamıyorum. :'(
Sağlolun arkadaşlar, biraz rahatladım, kendim için değil, hanım ve 8 yaşındaki kızım için endişeleniyorum. Soğuk memleketlerde yaşayınca her tarafı öyle zannediyoruz.
msmt' Alıntı:
Sağlolun arkadaşlar, biraz rahatladım, kendim için değil, hanım ve 8 yaşındaki kızım için endişeleniyorum. Soğuk memleketlerde yaşayınca her tarafı öyle zannediyoruz.
Antalyanın en soğuğu,Ankara nın en ılık kış gecesi dir...diye bir benzetme yapılabilir.Ancak şu da bir gerçektir ki;Nemli havada soğuk daha fazla hissettirir kendini . O yüzden vgelmeden bir hafta önce vitamin takviyesi yapmaktada yarar var .