Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,543
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

kamp yolu geçişleri.jpg

mevcut yol durumu.jpg

olimpos görünüm.jpg

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

arkadaşlar 1.gün kamp alanı bildiğiniz gibi antalyada olacaktır , 2.gün kamp alanından sabah çok erken saate ayrılacağız sabah 07-30 gibi ,kamp alanlarında daha çok vakit geçirmek ve çevreyi daha iyi görebilmek adına biraz seri hareket edeceğiz , 2 .gün kamp alanı yolu ana yoldan ( asfalttan yaklaşık 23 km kadar) taşlık ,kayalık, çok azda olsa çamur ve bol bol kum ve dere geçişleri ile olacak bu sebeblerden dolayı geziye katılacağınız araçlarda kesinlikle ve kesinlikle ömrünü bitirmiş lastik ile gelmeyin mutlaka yolda lastik hasarı olur ,yol üzerinde sadece 1 kere yakıt ikmali yapılacak ( 2.gün sabahı ) başkada istasyon yok, araç sayımız yaklaşık 50 olacağından grupları 10 veya 15 şer araç olarak böleceğiz konvoy başlarına ve sonlarına rotayı bilen ve araçlarında cb telsiz olan arkadaşlarımızı yerleştireceğiz ,1,gün ve 2, gün kamp yerlerine ulaşım esnasında kesinlilke alkollü araç kullanılmayacaktır ,ve kullananlar gruptan ikaz edilmeksizin çıkarılacaktır , antalya ve kemer kamp izinleri , antalya ekibimz tarafından alınacaktır ( barbaros bey,ahmet bey, faruk bey ) yakacak odun antalya ekibi tarafından organize ediliyor , gün yaklaştıkça daha çok detaylarıda burada yazacağız sevgiler ;)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

sabırsızlıkla bekliyorum,
Cihan benim araç full dolu,kumda A/T ler daha çok iş görecek kanımca .
Resimlere bittim ;D ;D ;D çok zevkli olacak.
Antalya 1 gün kamp alanı farklı bir yermi ?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sabırsızlıkla bekliyorum,
Cihan benim araç full,kumda A/T ler daha çok iş görecek kanımca .
Resimlere bittim ;D ;D ;D çok zevkli olacak.
Antalya 1 gün kamp alanı farklı bir yermi ?

aynen kerim 1 gün antalya ( uçak ile gelenleri karşılamak için şehir merkezine yakın olalım dedik)
2 gün sabah erkenden direkt resimdeki yere geçiyoruz bu yollardan ;), valla lastikleri bitik olanların hiç şansı yok ,devamlı patlar ,delinir durur ,zemin bayağı sert ,ben yeni 35 liklerin bir tanesini yandan çizmişim bile ,gerisini sen tahmin et artık ;) ;D

hsbasar' Alıntı:
dayanamadın herkesten önce gittin dimi ;D ;D ;D

sedat biz bu kadar çok sayıya ulaşacağımızı tahmin etmemiştik ,bu sebebten ötürü gidip bakayım dedim bayağı kalabalıklaştık ,izin işleri ,yol durumu,baktık enişte ve heytem abi ile ;) ;) birde bu yerlerde çocukluğumuz geçti bizim yahuu

Servisin depoya bakayım,MT bulabilecekmiyim,
Benim alacağım BF lerin gelmesine daha var ,ürün türkiyede yokmuş ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Servisin depoya bakayım,MT bulabilecekmiyim,
Benim alacağım BF lerin gelmesine daha var ,ürün türkiyede yokmuş ;D ;D ;D

abicim gel cooper al beni dinle , çok memnun kalacaksın demedi deme ,hemde st al işini fazlasıyla görür

cihanülker' Alıntı:
abicim gel cooper al beni dinle , çok memnun kalacaksın demedi deme ,hemde st al işini fazlasıyla görür
Eski kafalı sabit fikirli damları döndürmek zordur ;D ;D ;D

Güncelleme...

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

mekan harikaymış, süper...

proğram..

Gezenbilir OFF ROAD proğram son metin.jpg

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

sevgili cem kampın ikinci gününde yakın bir otel ayarlamak nerdeyse imkansıza yakın çünkü yaklaşık 20 km kadar yol dışında olacağız ve mevsim gereği açık otel alternatifide çok fazla yok

ilk gün sorun yok antalya merkeze yakın olacağımız için pansiyondan 5 yıldıza kadar bütün alternatifler mevcut tur bilgine

cemtascioglu' Alıntı:
hotelde kalacaklar yani ben nerde kalıcam oraya yakın hotel adı yazarsan sevinirim faruk abi

Ah be canım kardeşim dert ettiğin şeye bak..sen gel yeter..kardeşime çadır ve uyku tulumu tahsis ettim şimdiden. :smiley:

ee anlatın abiler kardeşler bide erkan abi ne oldu bizim lastikler yetişecekmi ben 20 si gibi antalya ya gecmeyi planlıyorum ona göre ;D ;D eger arabam bi yerde batarsa tek sorumlu cdmsubaru nickli erkan abidir ;D ;D ;D ;D çünkü şu an goodyear mtr ler var wrangler ama bitik oğlu bitik patates oldu...sonra demeyin bitik lastikle gelmiş diye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri