Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Etkinliğe katılan bütün arkadaşlara selam,

Bu etkinliğe ailecek bizde Ankara'dan katılmak istiyoruz ancak kızımızın dersane durumu belli değil. Eğer etkinlik günlerinde dersane kapalı olacak ise bizde katılacağız.
Standart ZJ (AT lastikler) aracımız ile katılabilirmiyiz ?
PMR veya CB mutlaka gerekiyormu ?
Otelde konaklama şansımız varmı ? yokmu ?
Çadırda kalacak olursak, gereken malzemeler neler olmalı ?
Yiyecek içecek almak için Antalya da belirli bir zaman ayrılarak, birlikte alışveriş yapılacakmı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Cihaaaaaaaaaannnnnn allah seni kahretmesin emiiiiii ;D
Yaw ne manzara o öyle.
Yok baba yok,benim erken kaçmam farz oldu artık ;D

Duran,abicim,dur bakalım kesin değil ama süpriz yapıcaz galiba ;) ama bak kesin değil haa ;D

Zakof' Alıntı:
Etkinliğe katılan bütün arkadaşlara selam,

Bu etkinliğe ailecek bizde Ankara'dan katılmak istiyoruz ancak kızımızın dersane durumu belli değil. Eğer etkinlik günlerinde dersane kapalı olacak ise bizde katılacağız.
Standart ZJ (AT lastikler) aracımız ile katılabilirmiyiz ?
PMR veya CB mutlaka gerekiyormu ?
Otelde konaklama şansımız varmı ? yokmu ?
Çadırda kalacak olursak, gereken malzemeler neler olmalı ?
Yiyecek içecek almak için Antalya da belirli bir zaman ayrılarak, birlikte alışveriş yapılacakmı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,

Selamlar,

telsiz bulunması çok faydalı olur
otel konaklamsı çok zor özellikle ikinci gün konklaması için imkansız
tabiki alışveriş için zaman ayıracağız yakıt yiyecek ikmali için
çadırda kalmak durumundasınız evet uyku tulumu çadır aydınlatması standart şeyler yeterlidir.....

ancak standart araç ve lastik konusunda soru işaretlerimiz var bu şekilde katılacak başka arkadaşlarımızda olduğu için parkuru yumuşattık resimlerini görmüşssünüzdür

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihaaaaaaaaaannnnnn allah seni kahretmesin emiiiiii ;D
Yaw ne manzara o öyle.
Yok baba yok,benim erken kaçmam farz oldu artık ;D

Duran,abicim,dur bakalım kesin değil ama süpriz yapıcaz galiba ;) ama bak kesin değil haa ;D

yahu erkan abi senin durduğun kabahat hemen gel sürekli buralardayız biz ;D ;D ;D ;D

yahu korkutmayın ınsanı lastik mastik malum bizim oğlan kocaoğlan :eek: :eek: :eek: inşallah yollara sığarız sıkışıp kalmayız..benim araçtada m/t var biraz yıpranık inşallah birşey olmaz...gerçi o taşlar benim kocaoglanın dişinin kavuğuna yetmez ama...

dediğim gibi parkuru bir hayli yumuşattık ama genedde yol taşlı kabak lastikler iş yapmayabilir...

bsayil' Alıntı:
telsiz bulunması çok faydalı olur
otel konaklamsı çok zor özellikle ikinci gün konklaması için imkansız
tabiki alışveriş için zaman ayıracağız yakıt yiyecek ikmali için
çadırda kalmak durumundasınız evet uyku tulumu çadır aydınlatması standart şeyler yeterlidir.....

ancak standart araç ve lastik konusunda soru işaretlerimiz var bu şekilde katılacak başka arkadaşlarımızda olduğu için parkuru yumuşattık resimlerini görmüşssünüzdür

Cevaplarınız için çok teşekkürler Barbaros Bey. Konu başlığını bugün okuduğum için tamamını inceleyemedim. En kısa zamanda parkuru inceleyeceğim. Daha önce belirttiğim gibi, dersane işinden bir aksilik çıkmazsa, ve tabbi başka bir olumsuzluk meydana gelmezse katılacağız.

Kunu ile ilgili katılıp katılmayacağımızı mutlaka bildireceğim. Tekrar teşekkürler,

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Cevaplarınız için çok teşekkürler Barbaros Bey. Konu başlığını bugün okuduğum için tamamını inceleyemedim. En kısa zamanda parkuru inceleyeceğim. Daha önce belirttiğim gibi, dersane işinden bir aksilik çıkmazsa, ve tabbi başka bir olumsuzluk meydana gelmezse katılacağız.

Kunu ile ilgili katılıp katılmayacağımızı mutlaka bildireceğim. Tekrar teşekkürler,

Selamlar,

rica ederim umarım bir araya gelme imkanımız olur tanışırız
selamlar

Sayın zakof,ben sizin yerinizde olsam hiç düşünmem gelirim.
lastik bitik olsa ne olur şöyle olsa böyle olsa ne olurrrr ;D
Kalıcak helimiz yok ya yolda,bissürü koca patili,vinçli v.s li araç var. ;D ;D

Bi kere şuınu unutun,yolda kalırım molda kalırım yok. ;D
Bu muhabbet kaçmaz ;D

müthiş eğlenceli güzel bir geziyi kaçıracağız :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

bsayil' Alıntı:
yahu erkan abi senin durduğun kabahat hemen gel sürekli buralardayız biz ;D ;D ;D ;D

Enişte bilet ayarlıyorum bugün-yarın ;D
Valla bi kaçaklık yapıp,perşembeden gelicem herhalde ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sayın zakof,ben sizin yerinizde olsam hiç düşünmem gelirim.
lastik bitik olsa ne olur şöyle olsa böyle olsa ne olurrrr ;D
Kalıcak helimiz yok ya yolda,bissürü koca patili,vinçli v.s li araç var. ;D ;D

Bi kere şuınu unutun,yolda kalırım molda kalırım yok. ;D
Bu muhabbet kaçmaz ;D

Erkan Bey, inanın bende çok istiyorum katılmayı. Kızımın dersane işi hallolursa kesinlikle katılacağız.

Selamlar,

bsayil' Alıntı:
rica ederim umarım bir araya gelme imkanımız olur tanışırız
selamlar

En kısa zamanda tanışmak üzere diyelim.

Bu arada siz hangi şehirdesiniz ?

İlginize tekrar teşekkürler.

sayın Zakof bu muhabbet icin dersanede bir hafta sonu ekilir bence (bir öğretmenin bunu soylemesi ne ayıp) kızınız gercek yasamı ve gezilince bilinecegini öğrenir bir haftasonu dersaneden daha da faydalı olur :smiley:... :p :p :p :p :p :p :p

pandipieri' Alıntı:
sayın Zakof bu muhabbet icin dersanede bir hafta sonu ekilir bence (bir öğretmenin bunu soylemesi ne ayıp) kızınız gercek yasamı ve gezilince bilinecegini öğrenir bir haftasonu dersaneden daha da faydalı olur :smiley:... :p :p :p :p :p :p :p

Bence de çok haklısınız. Gezen tilki uyuyan arslandan daha çok bilir :D :D :D ancak , kızım Lise son sınıfta, Cuma günü de dersane var, Ctesi , Pazar tüm gün var. 2 yeni işlenecek konuyu atlasa bir daha diğer arkadaşlarına yetişmesi zor olur. Bu yüzden kaçırmasını istemiyorum. Ancak ve ancak dersane kapalı olursa etkinliğie katılabiliriz.

Umarım dersane 22-24 Ocak ta kapalı olur. Olmazsa da ne yapalım, ileriki zamanlarda daha çooook etkinlik olacaktır , onlara katılmaya çalışırız.

Selamlar,

konularini getirsin ben onu calistiririm hafta sonu 1 saat ates basinda nolcak :smiley: fizik ve matematik ok dir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri