Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

pandipieri' Alıntı:
konularini getirsin ben onu calistiririm hafta sonu 1 saat ates basinda nolcak :smiley: fizik ve matematik ok dir...

Gerçekten teşekkürler sağolun.

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Güncelleme..

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

Gezenbilir OFF ROAD proğram son metin.jpg

erkn abeyyyyyy çarşambadan gel

sevgili zarkof kalmayı düşünme kimseyi bırakmayız

ama eğitim işine karişmamammmmm

dedigim gibi fizik ve matematik kismini ustlenebilirim hadi bir de ilgimden dolayı felsefe olsun...

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1481499

yılın ilk gezisi.... katedilecek parkur un bir kısmı....

kabak lastiklerle neden gelinmemesi gerektiği zannedersem son vıdeo dan sonra daha ıyı anlaşılıyor...çok güzel yerler..umarım bizede oraları görmek nasip olur...

snguntac' Alıntı:
kabak lastiklerle neden gelinmemesi gerektiği zannedersem son vıdeo dan sonra daha ıyı anlaşılıyor...çok güzel yerler..umarım bizede oraları görmek nasip olur...

salim bey ,görüntülerden başka ,yol güzergahında zemin kayalık ve çok sert taşlardan oluşuyor ,bu sebeblerden dolayı bitik lastikler daha çabuk patlayacağı için ,ömrünü tüketmemiş lastiklerle gelinmesi tavsiye olunur , hep beraber hareket etmek en büyük dileğimiz ;) ;)

Osman Bey!
Videoları izleyemiyorum.

Antalya gurubundaki Arkadaşlar,
Hiç bu mevsimde kamp yapmadık, ailecek geleceğimiz için mevcut çadırımın durumu beni düşündürüyor, ??? Hava şartları bu mevsimde nasıl olur orda, yazın bizi rahat rahat idarare eden bi çadır iş görür mü? Yoksa 4-5 mevsim bi çadırmı alayım.

Gerçi çok uyuyacağımızı da düşünmüyorum ya :D :D

msmt' Alıntı:
Antalya gurubundaki Arkadaşlar,
Hiç bu mevsimde kamp yapmadık, ailecek geleceğimiz için mevcut çadırımın durumu beni düşündürüyor, ??? Hava şartları bu mevsimde nasıl olur orda, yazın bizi rahat rahat idarare eden bi çadır iş görür mü? Yoksa 4-5 mevsim bi çadırmı alayım.

Gerçi çok uyuyacağımızı da düşünmüyorum ya :D :D

mustafa gece havasıcaklığı anormal bir durum olmassa ,+ 6 -7 derece olur , uyku tulumlarınız iyi ise ,problem olmaz birde bol bol battaniye alın yeterli gelir, olmassa çözeriz dert değil ,birde 12 volt elk battaniye alırsan çok daha rahat edersin ;) ;)

yağmur olmadığı sürece sıkıntı olmaz arkadaşlar yani okadar soğuk olmaz buralarda rahat olun.

AHMET07' Alıntı:
yağmur olmadığı sürece sıkıntı olmaz arkadaşlar yani okadar soğuk olmaz buralarda rahat olun.

ahmet abi ,bizim kamp yerinde genellikle dere yanı gece + 01-02 hatta - 01 -02 leri çok gördüm valla

Uyku tulumu var, arabada battaniyede eksik olmaz . İkide elektrikli battaniye alıyorum, tamamdır o zaman. ;D ;D Yanlız yağmur işi değiştiriyor. Onun için bi tente branda aldım aracın yanında uzanacak şekilde 4 metrelik. HEm güneşlik hem yağmurluk misali. Çadırı onun altına kurarım olmazsa.

Ben bu arada çadırlarada yavaştan yavaştan bakıyorum, iyi bi çadır dek getirirsem alacağım. Malum bunun kışı yağmuru da var, Ankara da ki kış kamplarına katılamıyorum. :'(

Fazla kışlık çadırı olan varsa talibim. :smiley:

mustafa bey elektrikli battaniyede varsa buralarda sırtınız yere gelmez rahatolun

bsayil' Alıntı:
mustafa bey elektrikli battaniyede varsa buralarda sırtınız yere gelmez rahatolun

Sağlolun arkadaşlar, biraz rahatladım, kendim için değil, hanım ve 8 yaşındaki kızım için endişeleniyorum. Soğuk memleketlerde yaşayınca her tarafı öyle zannediyoruz. :D

msmt' Alıntı:
Sağlolun arkadaşlar, biraz rahatladım, kendim için değil, hanım ve 8 yaşındaki kızım için endişeleniyorum. Soğuk memleketlerde yaşayınca her tarafı öyle zannediyoruz. :D

Mustafa bey merhaba,

Antalyanın en soğuğu,Ankara nın en ılık kış gecesi dir...diye bir benzetme yapılabilir.Ancak şu da bir gerçektir ki;Nemli havada soğuk daha fazla hissettirir kendini . O yüzden vgelmeden bir hafta önce vitamin takviyesi yapmaktada yarar var .

selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri