Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,585
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

jan' Alıntı:
listeyi güncelleyin can pektaş ankara

bende katılmaya karar verdım hadı hayırlısı ;D ;D ;D

Mesaj alınmıştır can kardeşim..

Hadi hayırlısı.. ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

kokteknik' Alıntı:
teşekkürler
belirtiyim ömer bey le ben tek araç DEFENDER ile gelecez :smiley:

bülent mazota ortak lazımmı ::smiley: az bişem düşünüyorumda bülent ve ömer bide beni eklersin ;D

fahriyesilot' Alıntı:
merhaba, ıspartadan katılacak suburbancı ekipte 3. kişide ben oluyorum sanırım. 3 gun katılım yapamasamda orada olmaya çalışacağım.

fahri tabiki sensin sensiz ne offroad ne onroad ;) ;) ;)

ata036' Alıntı:
bülent mazota ortak lazımmı ::smiley: az bişem düşünüyorumda bülent ve ömer bide beni eklersin ;D
geleceksen gel bir çanta al bin otobüse sivastan devam edelim :smiley: maliyet hesapladım 1000 tl gidiş geliş dört kişi oluruz adam başı 250 tl düşer hafta sonu babalar gibi eğleniriz.

Güncelleme...

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

dip not..

GEZENBİLİR İZCİ NOT.jpg

Gezi proğramı.....

Gezenbilir OFF ROAD proğram son metin.jpg

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1468814

Buyurun bilmeyen ve merak eden arkadaşların incelemesi adına kamp yerimiz...

Faruk Bey !

Memleketim Antalya, ancak iş nedeniyle İzmir'de oturuyorum. Ocak ayının 15'den itibaren Antalya'da olacağım ve etkinliğe katılmak istiyorum. Misafir yada ev sahibi listesine kayıt işini size bırakıyorum. İyi günler.

Mustafad' Alıntı:
Faruk Bey !

Memleketim Antalya, ancak iş nedeniyle İzmir'de oturuyorum. Ocak ayının 15'den itibaren Antalya'da olacağım ve etkinliğe katılmak istiyorum. Misafir yada ev sahibi listesine kayıt işini size bırakıyorum. İyi günler.

Mesaj alınmıştır..

Mustafa bey özelime genel bilgilerinizi yazın lütfen size ulaşalım.. ev sahibi listesinde olacaksınız..

arkadaşlar yollarda çok güzel manzaralar var şamsımıza havada güzel olursa ;)
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

2.gün kamp sahili.jpg

DSC_0183.jpg

geliş güzergahından olimpos manzarası.jp

15. inden sonra uydu raporlarını almaya baslariz cihancim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri