Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

İyi yolculuklar abi :smiley:

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
İyi yolculuklar abi :smiley:

Çok teşekkürler erkancım..

Keşke burada olsaydın be kardeşim..izmitden mustafa kardeşim gelmiş onunla birlikte barbaros eniştede var..

Ocak başında anasonun yararları hakkında bir seminer vericem ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Çok teşekkürler erkancım..

Keşke burada olsaydın be kardeşim..izmitden mustafa kardeşim gelmiş onunla birlikte barbaros eniştede var..

Ocak başında anasonun yararları hakkında bir seminer vericem ;D ;D

Ah be abi,şiir gibidir o seminer şimdi. ;D
Alır başka diyarlara götürür adamı ;D ;D

ilk günden beri takip ediiyorum tebrik ederim. ertuğru labi de katılacak eee gezenilir sivas grubu da olsun dimi
listeye bizide ekleyin bir aksilik çıkmazssa cuma öğlen ordayız
Bülent KÖK (kokteknik) SİVAS
Ömer Altun (by-seyyah) SİVAS

kamp yeri çok güzelmiş ne yapsak şeytana uysakmı ::smiley: ::smiley: ::smiley:

evet değerli dostlar iki gündür antalyadayım.değerli dostum, yüce insan,gönül adamı faruk abimi ziyaret etme fırsatı buldum ve ayrıca büyük mucit değerli insan ahmet abimide ziyaret ettim.Daha sonra larada ALİ HAYDAR adlı ocakbaşı kebaycıda akşam yemeği için buluştuk,Buluşmada arıca değerli bacanağım nuri TETİK ve değerli insan barboros beyde vardı.Çok güzel bir gece geçirdik. yapılacak gezi hakkında sohbet ettik. bu akşam yemeği ve içten misafirperverliklerinden dolayı başta gönül adamı faruk abim olmak üzere ahmet abim nuri ve barboros beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

biri beni aydınlatsın gezi 31 arabamı oldu .....

rekora gidiyoruz galiba 31 araba daha da simdilik hem bir de bu listede daha evsahipleri yok...

geleneksel toyota soğucak buluşması gibi olacak heralde

serkan nber

antoff olarak yakından takip ediyoruz konuyu arkadaşlar evsahipliği olarak bizden katılacak arkadaşlar ve araçlar son 10 gün gibi listeye eklenecektir bilginiz olsun

çok daha keyifli olacağına inanmanızı isterim

selam ahmetcim, oyle gorunuyor super olacak... ahmet dostum hazır antalyaya gelmisken birliket benim arabaya bakarız di mi? gerci zaman sorunum var 25 inde sınavım var, ama en azından bir on gorusme yapariz konuyu ana hatlari ile belirleriz ilkbaharda da yanına damlarim ne dersin :smiley:...?

pandipieri' Alıntı:
selam ahmetcim, oyle gorunuyor super olacak... ahmet dostum hazır antalyaya gelmisken birliket benim arabaya bakarız di mi? gerci zaman sorunum var 25 inde sınavım var, ama en azından bir on gorusme yapariz konuyu ana hatlari ile belirleriz ilkbaharda da yanına damlarim ne dersin :smiley:...?

senin arabada bakacak bir şey yok kardeş , yapacak her şey belli ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri