reha' Alıntı:Selamlar
öncelikle buzluğunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bir de rica etsem, performans testlerini daha önce yapabilir misiniz? açıkcası merak ettim. Bu ürün termodinamik mi? yoksa kompresörlü mü? sanırım, thermedinamik ve bu teknolojiyi kullanan bütün ürünler de hayal kırıklığını uğradım da.. Bu cihaz nispeten küçük olduğu için performansından ümitlendim. iyi günler dilerim, reha
yugun' Alıntı:Sn freediver,
Kullanışlı görünüyor, Pek çok ıvır zıvır ve kamp malzemesi için oldukça geniş bir alan sağlayacağı belli.
warmaster' Alıntı:Güzel olmuş ama affınıza sığınarak biraz yüksek olmuş gibi geldi siz eğer derseniz ben onu tam dolduracağım sorun yok ama dolmayacaksa o araba için yüksek olduğu kanaatindeyim ama işçilik vs gayet iyi aerodinamik bozulacağı zaten malumdu ama bu kadar yüksek olunca daha da bozulacak dahası yakıt vs de artar sözüm sakın uklalık gibi algılanmasın ama aracınızın süspansiyonu bile basacaktır. Ama baştada dedim bana yetmez bile diyorsanız zaten bilinçli yaptığınızı düşünürüm.
bilarman' Alıntı:Bu henüz bitmemiş hali öyle değilmi?
yugun' Alıntı:Yükseklik çok da fazla görünmüyor, Çadır tabandan aracın sağına doğru o boş bırakılan yerden açılacaksa, Zaten demirleri yüksek yapmasanız da aşağı yukarı araç üzeri çadırın kapalı hali tam o seviyelere kadar olmasa da çoğunu doldurur kanımca. Araç üzeri çadırın platform makasları katlandığında 20-30 cm kadar boşluk bırakıyor zaten. Sünger ve profillere arada yer kalması gerek.
warmaster' Alıntı:Yorumlarımıza değer vermeniz çok sevindirici açıklama sebebim artık forum o hale geldi ki aslında arkadaşlarımızın bizimde içinde bulunduğumuz heyecanları hele de kendi çabaları ile gerçekleştiriyorlarsa samimi dostça onlar ile bu heyecanı kendi aracımız gibi en az zarar ile bir seferde en fonksiyonel yapabiliriz düşüncemiz bile bazen ters tepebiliyor. Amacımız yermek değil en doğru nasıl ortaya çıkar karşıt yada hem fikir görüşler daha nasıl geliştirilebilir budur. Fırsat tanıdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Yükseklik zaten sizin için gerekli bir unsur ise ;
1- Ön tarafa ergonomi sağlayacak bir düz panel eklemeniz bu düz saçtan alüminyum dan bükülecek yada fiberden çok kolay yapılabilir onu
dert etmeyin. Ses bitmez azalır kanaatindeyim.
2- Ağırlıktan korkum benim fiorino marka ses sistemi yüklü bir aracım var. bu araç üzerindeki yaklaşık 350-400 kilo ağırlıkla 1 yıldan biraz fazla
gezdi amortisörleri patlamadı ama helezonları vs çöktü şuan yerdeSizinde başınıza gelsin istemedim kaldı ki Bizim Off road camiasında
bu tür çalışmalarımızı heavy duty yaylar kullanıyoruz. bu araçlarda bu tür yaylar sanıyorum ki yoktur. Olsa da sürüşü olumsuz etkiler diye
düşünüyorum.
3- Sepete yapılacak gergin bir örtüde günlük kullanımda ses ve ergonomi ve estetik kaygıları yok edecektir. Bunu da yazma nedenim Eğer
tam kapalı yapılmayacaksa tutturmak için halkalar gergiler yapmak isteyebilir.
Gerçekten güzel bir şey çıkacak ortaya .![]()