Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
ahhhhhhhh abi yeminle aklım sizde, ben daha bu aracın çok yabancısıyım cuma sevise gittim aracım bayramda bujılerden biri ateşleme kestiği için 7 silindir çalıştı cumada kendi servisim kapalıydı bende anadolu yakasında başka bir servise götürdü, ,bujiler kabloları ve distribütör kapağı değişti,aracı lifte aldılar genel anlamda bakmak için ve bana direksiyon kutun tamir görmüş kaynaklanmış dediler değişmen lazım deyip 1700 ytl lik bir masraf olduğunu söylediler bende bu parça ne gibi bir sorun çıkarır dedim şaseden kopar parçalanır falan gibi laflar ettiler ve bende gerçekten öyle bişey olabilir diye aracı zorlamıym diye düşündüm ne olur ne olmaz diye ,pazartesi kendi servisime götürücem bi baktırıcam, :'( yoksa 1 haftadır yarına göre ayarladım kendimi hatta izmitte bir gezi vardı orada bile yazdım istanbuldan bayram dönüşü yolunu düşünüp gitmeyenlerde gelsin diye hatta sitem bile ettiler bana bu yüzden ama işin kötüsü ben gelemedim hemde dört gözle beklerken inanaın çok üzgünüm yanınızda olamıyacağım için size iyi eğlenceler :'( :'( :'(