Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,944
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Sorun yok Fatih hiç bir sıkıntı olmaz , federasyona bağlı bir gezi değil ki bu üyelik vs aransın, o da hoşgeldi sefa geldi.. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

aslında kazım abide bu işte cok eski belkide tanışıyorsunuzdur.
[attachment=1]

DSC08608.jpg

aslında şu yemek olayını ormanda degilde deniz manzaralı kısırkaya da yapsak...hem güneş ısıtır ..hem isteyen kumsalda ve tepelerde oynar... hemde değişiklik olur :smiley:

Bilemiyorum ama nasılsa kısmet olursa pazar günü görüşür tanışırız :smiley:

inşallah pazar günü 10 da ayazaga beykent universitesinin orda :smiley:

Aynen öyle Fatih kardeşim Beykent önü......
Emre kardeşim o konuyu da göz önünde bulunduralım belki öylesi daha da iyi olur... :smiley:

doom' Alıntı:
aslında şu yemek olayını ormanda degilde deniz manzaralı kısırkaya da yapsak...hem güneş ısıtır ..hem isteyen kumsalda ve tepelerde oynar... hemde değişiklik olur :smiley:

Bu kumsal fikri çok güzel olur aslında. Benim gibi çamur lastiği olmayan arkadaşların arabalarının tadını çıkarmak için güzel bi fırsat. Daha sonra takılırız Çağrı'mızın arkasına o nereye biz oraya. Kılavuzu Çağrı olanın arabası çamurdan çıkmazmış malumunuz...

aynen selim katılıyorum ama çağrı çok değişti artık asfaltta tarabya sahil ve etilerde takılıyoruz :smiley:):9:smiley: daha eğlanceli oluyor biras değişiklik iyi gelir bize :smiley:):9:smiley:

arkadaşlar dün servisteydim direksiyon kutusu falan kaynak yapılmış falan kopabilir gibi bişeyler dedi bayram sonu bakıcaklar ,malum onlar bişey yoksa bile pireyi deve gibi gösteririler para için.çamur biraz gözümü korkuttu buyüzden lastiğimde AT büyük ihtimalle gelemiycem ama kumsala takılıcaksanız gelirimde, çamur korkuttu beni:(((((

yaşasın çamur hep çamur,

bu arada yemek olayını nasıl yapıyoruz bulusunca biyerlerdenmi alıcaz yoksa herkes kendi beslenme cantasını :smiley: getircekmi?

Buluşma yeri neresi?

Ateş,çekinmen gayet normal aracınla ilgili endişelerin varsa sen bilirsin ,seni zorlayacak ve zor durumlara sokacak değiliz muhakkak. :smiley:

abbas' Alıntı:
Sabah içimizdeki en genç arkadas 10 ar ytl toplar gidip alışverişi yaparlar kim den abbasa yukleriz nevaleyi yola öyle çıkarız yoksa ormanda bişey bulamayız ayrıca güzel mangalı teli olan arkadaslar arabalarına yuklesinler akşamdan yanlarında tuz bıçak gibi hatta varsa balta da olabilir yanlarında bulunsun buyuk bir ates yakarız lazım olur.
Fatih kardeşim şayet sayfa 6'ya bakıp yazılanları okusaydın gerekli cevabı abbasın yukarıdaki yazısında okumuş olurdun;sen okumayı pek sevmiyorsun galiba oku oku okumakta her zaman fayda vardır, sonra benim gibi cahil kalırsın :eek: :
Bu konu sabah toplanınca halledilecek dert etme :smiley:

ahhhhhhhh abi yeminle aklım sizde, ben daha bu aracın çok yabancısıyım cuma sevise gittim aracım bayramda bujılerden biri ateşleme kestiği için 7 silindir çalıştı cumada kendi servisim kapalıydı bende anadolu yakasında başka bir servise götürdü, ,bujiler kabloları ve distribütör kapağı değişti,aracı lifte aldılar genel anlamda bakmak için ve bana direksiyon kutun tamir görmüş kaynaklanmış dediler değişmen lazım deyip 1700 ytl lik bir masraf olduğunu söylediler bende bu parça ne gibi bir sorun çıkarır dedim şaseden kopar parçalanır falan gibi laflar ettiler ve bende gerçekten öyle bişey olabilir diye aracı zorlamıym diye düşündüm ne olur ne olmaz diye ,pazartesi kendi servisime götürücem bi baktırıcam, :'( yoksa 1 haftadır yarına göre ayarladım kendimi hatta izmitte bir gezi vardı orada bile yazdım istanbuldan bayram dönüşü yolunu düşünüp gitmeyenlerde gelsin diye hatta sitem bile ettiler bana bu yüzden ama işin kötüsü ben gelemedim hemde dört gözle beklerken inanaın çok üzgünüm yanınızda olamıyacağım için size iyi eğlenceler :'( :'( :'(

Ateş dert ettiğin şeye bak sen gene de gel aracını burada bırakıp başka bir araca da binip gezer paylaşırsın hepimizle olmaz mı?Kendi aracınla girmek şart değil ki :smiley:
Amaç hep birlikte güzel bir gün geçirmek bu kadar basit :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri