Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,972
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

yalnız abi bu jeep buluşması oluyor cj şero :D dede torun...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

çok güzel bu anakadar 30 araç
11 safkan cj var eylenceli bi gün olucak çamura doyacagız :smiley:))

Eeeee bende geliyim bari süpriz birşey olmazsa :smiley::smiley::smiley:

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali ......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ............................... cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny .................. jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16- hakanbusa ....................... nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................ cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem ................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom ............................. g.vitara
22- Mithatcan ........................ Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ............................... zj 5.2
24- eko ................................ hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal ............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)

Listeye baktım da , hayırdır savaş mı çıktı ? ;D

cagri_ali' Alıntı:
yalnız abi bu jeep buluşması oluyor cj şero :D dede torun...
Bari 1 tanede LR alın araya lazım kaldıgınız yerde :smiley: ;D ;D

evedilaz' Alıntı:
yunus şindi bize bide LR mi çekdiricen ilahiiiiii :smiley:
Ben öyle bir görüntü hiç göremedim görmel isterim cj nin 2050 kl luk bir defenderi çekişini :smiley:

Bu arada nacizane tavsiyem,daha vakit varken iyibir organizasyon lazım,sonra nerde çoklukla başlıyan atasözü günümüze dahil olmasın. :smiley::smiley::smiley: Uzun zamandır sohbet eden dostlar biraraya gelince sıkı makara,sıkı gezi ve sorunsuz bitsin.Gezilecek güzergah o bölgeye yakın kişiler tarafından iyice belirlensin ve en önemlisi 'KONVOY KURALLARI'bilmeyen arkadaşlar tarafından gözden geçirilsin.Şimdiden heyecanlandım,uzun zamandır bukadar kalabalık araçla gezi yapmamıştım.

yunus bager' Alıntı:
Ben öyle bir görüntü hiç göremedim görmel isterim cj nin 2050 kl luk bir defenderi çekişini :smiley:
o zaman buyur dostum[attachment=1][attachment=2]

index.jpg

hn.jpg

umarım bu görüntüler tatmin etmiştir ;D ;D 8)

En azından ben görmedim Umut görmüş zaten böyle seyler Umutun başının altından çıkıyor niye diye sorarsan ruhunu veremiyorki adamda XJ de var DEFENDER de

pardon umut degil GÜVEN abiymiş

yunus kardeş belge istedin sanırım bu belgedir ;D 8)

bu ne ya böyle amerikan hegomonyası cjler bizler ABD emperyalizmine baş kaldırıyoruz yaşasın Japonya : ) ) )

Kanyon_Jimny' Alıntı:
bu ne ya böyle amerikan hegomonyası cjler bizler ABD emperyalizmine baş kaldırıyoruz yaşasın Japonya : ) ) )
evet yaşasın otokar ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri