Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali ......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ............................... cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny .................. jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16- hakanbusa ....................... nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................ cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem ................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom ............................. g.vitara
22- Mithatcan ........................ Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ............................... zj 5.2
24- eko ................................ hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal ............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Çeken cj mi,yoksa Çağrının 3,5 umu.Eğer oysa LR ciler satsınlar bence araçlarını. ;D ;D ;D

üstüne bastın abi 3,5 ooo ;D hehehehehe 3,5 için basit meseleler bunlar abi her zman ihtiyarda olsa yardıma hazır ;)
tugsan75' Alıntı:
Çeken cj mi,yoksa Çağrının 3,5 umu.Eğer oysa LR ciler satsınlar bence araçlarını. ;D ;D ;D

arkladaşlar cok saglam bir gezi olacak bu ekibi zorlayacak etaplar bulmak lazım vincler straplar havada ucuşacak araclara iyi davranın 8 marta kadar yerlerini sıcak tutun yemini bol verin ögün baya terliycek cevvaller

Helal osun Çağrıcım,gezide benim öümde ol,yardımgerekince sen çek beni :smiley: Çekmek çekilmek negüzel.

hem cekicez hemde cekilecez off road ın keyfi burda cıkar hiç takılmadan yürümekte zefk vermez heycanı olmaz

Tuğsan kardeşim Çağrı bu gezide CJ6 ile zira 3,5 u ben dağıttırdım kapının önünde yatıyor a dan z ye elden geçireceğiz , son durumunu pek beğenmediğim için gerçek bir revizyona aldık garibanı , ama Çağrı bu CJ6 ile de varım diyor..... :smiley:

şu anki durumu böyle :

[attachment=1]

[attachment=2]

tugsan75' Alıntı:
Helal osun Çağrıcım,gezide benim öümde ol,yardımgerekince sen çek beni :smiley: Çekmek çekilmek negüzel.

Tuğsan cım bflerle gelirsen strepin ön taraftan hiç düşmez ;D

eeg52' Alıntı:
şu anki durumu böyle :

[attachment=1]

[attachment=
[/quote]

Çağrıcım kolay gelsin,fazla moralini bozma gerekli yedek parça ve aksesuar 8 marttaki gezi sonrası belgrad orman yollarında fazlasıyla olucak ::smiley: ;D

Çağrı şu anda hunter_34 ile fronti sefası yapıyor yukarıda ormanda.............. :smiley:

Güzel toplayın 3,5 umu,eksik olmasın,Tarıkcım,COOPER larım yolda benim ufaklık biraz daha sabreder ve az batarız heralde ama olsun batıp çıkmak bu işin keyfi dimi,sen yardım edersin heralde,beni iğneadadan getirdiğin gibi,batarsam çekersinde. :smiley::smiley::smiley: Geçensene ben çekmiştim(29 ekim offroad oyunlarında)bu senede sen çek yeni cj inle gurur duyarım kardeşim.

tugsan75' Alıntı:
Aracım satılık zate ama o yüzden degil 3,9 v8 alacam birdahakine araya kriz girdi

:smiley: Bu arada da listemizi unutmayalım , ara sıra hatırlamak gerek :
01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali ......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ............................... cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny .................. jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16- hakanbusa ....................... nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................ cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem ................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom ............................. g.vitara
22- Mithatcan ........................ Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ............................... zj 5.2
24- eko ................................ hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal ............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)

....................................... :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR