Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Çağrıcığım hayrola çok cool gördüm seni öyle sahil falan....... 8) 8) 8) 8)

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Burak hocam benim aracımda 31x10,5x15 mtr lastik var yaz kış takılı ebat büyüdükçe ses artıyor şu an hiç problemim yok bence sen mtr leri tak ve gazla okeymi [ bence okey]............. 8) 8) 8) 8)

Abi 3,5 cizilmesin ya yaptıktan sonra ;D bi cheroke alırım onla girerim ormana ;D
8 bir çeyrek' Alıntı:
Çağrıcığım hayrola çok cool gördüm seni öyle sahil falan....... 8) 8) 8) 8)

cagri_ali' Alıntı:
saol dursun abi hesablarıma göre ağustosta bitecek 3,5 ;D inş... istediğim gibi ondan sonra çamura sokmıyacam ;D tarabya sarıyer emirgan sahilde takılacam kışlarıda kapalı garajda saklıyacağım ergün abi o güzel jip brandan duruyormu yoksa jiple verdinmi ağustostan sonra talibim ona ;D

Ah be Çağrı, maalesef verdim CJ ile birlişkte... :(
Demekki asvalt jeep'inde karar kıldın.... Az takılmamıştınız bana...
Neden benim arabanın rengindede boyamıyorsun (Sedefli nar çiçeği kırmızısı)

Mari182ddddd.png

8 bir çeyrek' Alıntı:
Burak hocam benim aracımda 31x10,5x15 mtr lastik var yaz kış takılı ebat büyüdükçe ses artıyor şu an hiç problemim yok bence sen mtr leri tak ve gazla okeymi [ bence okey]............. 8) 8) 8) 8)

bencede ok. :smiley:

eko' Alıntı:

Aynı lastiği bende devamlı kullanıyorum (MTR Good-Year Wrangler 31- 10.5-15), en ufak bir şikayetim yok ama maalesef piyasada bulmak hemen hemen imkansızlaştı.

Listemizi biraz düzenleyerek yayınlıyalım :
01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin

bu durumda şu an 36 yı bulmuş olduk.................. :smiley:

Oralarda dörtte üçü döküleceğine göre gerçek rakam 15 ... :smiley:

beatrix' Alıntı:
Oralarda dörtte üçü döküleceğine göre gerçek rakam 15 ... :smiley:

dökülmez beatrix. gezenbilirin aslanları bunlar.. :D

ergun abi bellimi olur belkide gezi gününe kadar 100 arac olur

adları yazılı olupta gelmeyenler olabilir herneyse bunu göreceğiz bakalım ,gelebilenler yaşayacak ve görecek........ :smiley: :smiley:

low suz adam ;D bide lowun olsa neler yapacaktın ;D Gitti güzelim cj ...Maviden devam ergun abi en matından hemde ;D ormansız yasayamaz cj ;) helede 3*5
beatrix' Alıntı:
Aynı lastiği bende devamlı kullanıyorum (MTR Good-Year Wrangler 31- 10.5-15), en ufak bir şikayetim yok ama maalesef piyasada bulmak hemen hemen imkansızlaştı.

apo dayınız bile az uğraşmadı o gün low için bir türlü geçmedi Ergun'um da mecburen tırmaladı.......... :smiley:

ATV ile gelen varsa bende atv ile gelirim.. :smiley: haberim olsun yani

ATV de çelik jantlıysa getirme ;D
Mithatcan' Alıntı:
ATV ile gelen varsa bende atv ile gelirim.. :smiley: haberim olsun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri