Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,491

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

Çağrıcım iki araçla bukadarı bile güzel devamını bekliyoruz.8.1 çeyrek.

bu arada akut ayazağadaydı acaba mehmetimi arıyolar yada kurtarıyolar koordinatları ver çağrı bulsunlar adamı ;D

vay vay vayy çağrı iş başında, bir dahaki pazar keşif gezisi olarak kalmasın ama ;)

BRONCO' Alıntı:
çok güzel gezmişiz beaa :smiley: :smiley: :smiley:
Ergican abi seni boş bırakmayacam hep çalışacan ;D

yeğenim ben hiç şikayet ettim mi ?................. :smiley:

8 bir çeyrek' Alıntı:
Çağrıcım iki araçla bukadarı bile güzel devamını bekliyoruz.8.1 çeyrek.

aramıza hoşgeldin 8.1çeyrek yeni off road çu daha katıldı aramıza buradan çok şeyler öğreneceksiniz sizde potansiyel bir cj fanatikliği hissediyorum ;D

expres' Alıntı:
vay vay vayy çağrı iş başında, bir dahaki pazar keşif gezisi olarak kalmasın ama ;)

aslında niyet öyleydi fakat 3,5 birazcık sukoyverdi hafta içi durumunu düzeltebilirsek olmayacak şey değil , bir etkinlik olur yani, :smiley:

en son çeki demiride elimizde kalınca AKUTU aramak aklıma geldi : ) bide 1 saat 40 dakika karanlıkta bekleyince (yalnız) : )

cagri_ali' Alıntı:
:D Nescafede bile doğa görüntüsü vardı ;D

31012009555.jpg

bu görüntüye dikkat arkadaşlar , zor bir kare şeklen gülümsemeye benziyor ve de kahvede yansıyan iki adet kelle , ama cuk oturmuş kelleler gülümseme gözleri gibi aynen ....
ödüllü foto olabilecek bir kare........... :smiley:

Kanyon_Jimny' Alıntı:
en son çeki demiride elimizde kalınca AKUTU aramak aklıma geldi : ) bide 1 saat 40 dakika karanlıkta bekleyince (yalnız) : )

ah be Mehmet keşke Cesi senin yanında kalsaydı yoldaş olurdu sana....... :smiley:

Kanyon_Jimny' Alıntı:
karanlıkta ve ormanda ömründen ne kadar gitti mehmet ;D ;D

ve güzel bi vicdan muhasebesi yaptım alkolden tut yaptığım alemlere kadar herşeye tövbe ettim gerçi kurulunca geri vites : )

yükselme ve lastik işi iyi olmuş fakat mt serisi lastik daha iyi olurdu sanki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR