Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,550
Ynt: Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

şuan artık lastikten yana bir problem yaşamadım yaşadıklarım tamamiyle benim kendi hatamdan oluşan olaylar...

Etiketler

Gzi cok guzel olmus belli. Umarim kesfedilen yollar zorlu ve zevkli bir geziye donusur cok yakinda. :smiley:

Ben de bos durmadim tabii. Omerli de guzel ve zorlu hale gelebilecek bir kesif yaptim... Yakinda bir organizasyon da ben dusunuyorum...:smiley::smiley::smiley:

concrete' Alıntı:
Gzi cok guzel olmus belli. Umarim kesfedilen yollar zorlu ve zevkli bir geziye donusur cok yakinda. :smiley:

Ben de bos durmadim tabii. Omerli de guzel ve zorlu hale gelebilecek bir kesif yaptim... Yakinda bir organizasyon da ben dusunuyorum...:smiley::smiley::smiley:

Maaşallah hertaraftan hazırlık , çok iyi hareket olsun biraz canım............ :smiley:

neden olmasın memet abi :D yalnız mogcu abimiz chrokeci olmuş die duyumlar aldık hayırdır abi :smiley:
expres' Alıntı:
vay vay vayy çağrı iş başında, bir dahaki pazar keşif gezisi olarak kalmasın ama ;)

tarık ve emre abi neden olmasın 3,5 yetişmese bile napalım gönüllü go pilot olurum artık yapacak bişi yok önemli olan bir arada olmak :smiley:
doom' Alıntı:

gayt güzel bir orman içi geçişten sonra kuru bir yol toprak yola geçiş ufak çamur geçişleri ve derin kanallı güzel bir yol hatta sonu anane yokuşuna çıkıyor :smiley: yada trabzon suyuna dönerek ordaki güzel etaplar tamamlanıyor :smiley:
concrete' Alıntı:

ewet konyak şişesini saklamış megafondan ilahi söylüyordun bi ara :smiley: bnm cjnin rot kolu çıktığı zamanda bu kolu takın die başlayan sözlerinde aklımızda halen ;D süpersin disko memet ;D durmak yok devamm korkma ormana bizle çıktıysan bizle inersin ;) napcan trabya sahilde ;)
Kanyon_Jimny' Alıntı:
ve güzel bi vicdan muhasebesi yaptım alkolden tut yaptığım alemlere kadar herşeye tövbe ettim gerçi kurulunca geri vites : )

inş.. abicim su 3.vites senromenci ve motor siboblarından gelen kulak patlatıcı seside hallettinmi durmak yok devam son videolarda ses bariz belli sanki pancar motoru gibi çalışıyor ama saolsun cj kangal gibi sahibini bırakmıyor işte ...
8 bir çeyrek' Alıntı:
Çağrıcım iki araçla bukadarı bile güzel devamını bekliyoruz.8.1 çeyrek.

son bir adet video kalmış kenarda onu da atıyorum................. :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=31012009076.flv

keşif neden yapılır ki , amacına uygun olarak birşeyler ayarlanacaktır muhakkak ,Belgrad ya da Güven kardeşimizin düşündüğü ve gezdiği Şile tarafı da olabilir bu .......... :smiley:

önder abi cumartesi atilla abiye uğradım tamponların çok güzel olmuşş hayırlı olsun :D
dronder' Alıntı:
en kısa zamanda keşif yaptığınız yerlere gezi bekliyoruz...

paylaşım için teşekkürler...

cagri_ali' Alıntı:
önder abi cumartesi atilla abiye uğradım tamponların çok güzel olmuşş hayırlı olsun :D

vallahi atilla ya güvenim sonsuzdu ama beklediğimden bile güzel oldu ;D

vinçte var artık ...

denemek lazım bakalım işlevi nasıl... ;)

eeg52' Alıntı:
keşif neden yapılır ki , amacına uygun olarak birşeyler ayarlanacaktır muhakkak ,Belgrad ya da Güven kardeşimizin düşündüğü ve gezdiği Şile tarafı da olabilir bu .......... :smiley:

Ben bir hafta belgrat diger hafta sile tarafi diye bir siralama yapmaya calisiyorum. Bu siraya gore Belgratta olmam gerekiyor bu hafta sonu. Gerci su yolunu bulur derler...:smiley: Kendiliginden program olusuverir. Neresi olursa olsun Onder ve diger izmit kadrosundan da katilim olmasi beni cok sevindirir. Kardesimin araci hazir degil ama Ondere takilir gelir belki...

Hadi hayirlisi... :smiley:

Gelin ata binmiş ya kısmet demiş misali bakalım ya kısmet , kapalı bir garaj gibi bir mekan olsa 3,5 daha çabuk hazır olur ama kapının önünde biraz zor oluyor , havalar da soğuk zaten .......... :smiley:

Dediğin gibi hayırlısı.............................. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler