Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,477
Ynt: Ayazağa Belgrat Yeni Etaplar Keşif Gezisi (31 Ocak 2009)

çağrı biara ağacı kesmeye karar verdik unuttun galiba
ama bu işin kör baltayla olmayacağını anlayınca son vidodaki odunları topladık
tabi o görünen topladığımız odunların yarısı bile değildi

Etiketler

çok keyifli bir gün geçirmişsiniz ,geçen sefer gelememiştim bu sefer kaçırmam ksımetse güzel vakit geçiririz.

ates' Alıntı:
çok keyifli bir gün geçirmişsiniz ,geçen sefer gelememiştim bu sefer kaçırmam ksımetse güzel vakit geçiririz.

bekleriz ama herşeyden önce yaa kısmet , öyle değil mi ateş ?.............. :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
neden olmasın memet abi :D yalnız mogcu abimiz chrokeci olmuş die duyumlar aldık hayırdır abi :smiley:
sorma çağrı kardeşim tahribatçı bir imaj almak üzereyken kategori değiştireyim dedim :smiley: ama merak yok mog herzaman emrimizde, uzun geziler için hazırlıyorum cherokee yi, bu arada ilk geziye çıkabilecek kıvama geldi, en güzel deneme yeri ayazağa buna hiç şüphem yok ;)

hayırlı uğurlu olsun kardeşim , kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim............ :smiley:

haftasonu için oldukça istek var olmazsa olmaz gibi .................... :smiley:

hadi hayrlısı hafta sonu ufukta gene camur partisi var gibi görünüyor

al kardeşim sana taş hadi bakalım hayırlısı akutu aramak yok ama memet ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24156.new#new

Güzel bir keşif gezisi olmuş arkadaşlar paylaşım için çok teşekkürler..

emeğinize ve ellerinize sağlık

Orman güzelmiş,paylaşım için teşekkürler..

Keşif güzel oldu da , gezisi daha da güzel oldu bir de onu inceleyin......... ;D

İNCELEDİM ENGİNCAN ABİ.ARTIK BENİDE ÇAĞIRIN Bİ GEZİYEDE LADAYI BİR TEST EDEİM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.