Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,815
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

EWET opel sonunda mtr leri taktı ve canavar gibi olduu inş böle devam eder allah kaza bela vermesin....
ömer_20' Alıntı:
cok mükemmel fotolar opel kalmamıs bu sefer :D kazasız belasız geçmesine sevindim

Etiketler
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

amin işallah beraber gezmeleri nasip etsin bi arac aldımmı tutmayın beni :D

Tesekkür ederim hunter_34 ve kuzen beni sırtınızda taşıdığınız için bu arada cj 6 almak isteyenlere duyurulur araba süper hiç yakıt yakmıyor.

hehehehe bende alacam bi tane altı o zman bnm 3,5 çok yakıyorr...şaka bi yana o işin eğlencesi orda abi her zaman taşırız...

Ewet fatih abi sanada ayrıca teşekkürler bize arkamızda 2 tonluk cj6 varken bataklığa sokup 2 km yolu 3 saatte bitirme ekşınını yaşattığın için süper bi kapanış oldu ...bitanesin :smiley:
BRONCO' Alıntı:
olum ben ne yaptım bana teşekkür yokmu A..

arkadaşlar msn listesi oluşturalım demiştik offroadcular olarak iletişim daha kolay olur .

msn : cagri_ali@mynet.com

strep hunter içindi ama tam not aldı gerek kalmadı :smiley: mtr rahatlatmış fronterayı..açıkçası kanallı dik rampada hiç ümidim yoktu, arkam gelemez diyordum... tebrikler hunter...strep i çıkartsam mı acaba ?

emre abi streplerr kalsınnn ben koltutan sonraki suyun girişinde battım baktım ince güzel çamur var biraz dedim arabayla oynıyayım tek çekere aldım :smiley: yanlayarak gittim orya kadar :smiley: suyun girişinde tek çekerde unutup gaza asılınca bnm cj 3,5 battı :smiley: hunter büyük mutlulukla bnm strebimle benii çekti saol hunter :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
emre abi streplerr kalsınnn ben koltutan sonraki suyun girişinde battım baktım ince güzel çamur var biraz dedim arabayla oynıyayım tek çekere aldım :smiley: yanlayarak gittim orya kadar :smiley: suyun girişinde tek çekerde unutup gaza asılınca bnm cj 3,5 battı :smiley: hunter büyük mutlulukla bnm strebimle benii çekti saol hunter :smiley:
hunter günün adamı oldu :smiley:

selim i çekmek için niyetlendi ama suzuki kardeşliği galip geldi ..hunter ın bütün engellemerine karşı ben çektim :smiley:

valla tolgada gümleyince huntere gün doğdu abi :smiley: olsun oda eğlensin onunda hakkı :smiley:

tolga abimin çektiği fotolar bunlarda...

16112008226.jpg

16112008227.jpg

16112008228.jpg

16112008229.jpg

doom' Alıntı:
selim i çekmek için niyetlendi ama suzuki kardeşliği galip geldi ..hunter ın bütün engellemerine karşı ben çektim :smiley:
Tekrar teşekkür ederim. Beni Hunter'a muhtaç etmedin :smiley: Adı üstünde adam avcı. Bi çekseydi beni kırk yıl konuşurdu herahalde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,638
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

Geri