Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,848
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

arkadaşler teknik sorunlardan dolayı fotoğrafları yollayamıyorum.En kısa zamanda fotoğrafları yollucam.
Arkadaşlar Mühteşemdiniz sizleri çok seviyorum.en kısa zamanda görüşmek üzere..

Etiketler
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

Bu arada Yunus arkadaşımız ve Mtr'li fronterası Jeepe dişli bir rakip oldu.
Not: Jeep'in batması dört çekere alınmasının unutulmasındandır,yanlış anlaşılmasın ;)

th_MOV07090.jpg

aaaaa olmadı şimdi herkezin gözü önünde yaklaşık 10 metre sürükledim cj3,5 hakkımızı yemeyin lütfen deilmi yaaa sizlerde gördünüz videoyu izleyenler karar versin bence hodri meydan :smiley:)) yorumlarınızı bekliyorum :smiley:))

ewet arabaların ağırlıklarını açıklıyorum cj3 1050 kg fronti 1600 kg yunusla beraber 1700 kg hehehehehehehehe

yunus abi asıl akşamki olayları videoya alabilseydik bomba olurdu ah abbas ahhh hehehe

valla doğru sölüyorsun bu arada arkadaşlar benim msn yunussayilir@hotmail.com çağrı orada ikinizi birden çektim ama bu bize şu öğretti kesinlikle böle gezilere minimum 3 araç katılmalı aracın biri çalışmıyorsa diğeri çektiğini var sayalım ikiside batınca 3 ye ihtiyaç var deilmi

çağrı kardeşim ben orada ormana çıkarken kesinlikle minimum 3 kişi olması gerektiğini anlattım sonuçta kimin battığı önemli deil önemli olan hepimizin eve dönmesi deilmi yaaa

tabi grub yapmak lazım :smiley:

cj 6 da problem ne çıktı ?

opel bu arkadaşlar bende beklemiyordum açıkçası ama lastik ve birazda yükseltince durum çok farklı oluyor mükemmel bence teşekkürler

vay Emre gez bakalım sayılı gün çabuk geçer yakında sende yandın off roadu artık evde yaparsın oyuncaklarla :'(

hunter_34' Alıntı:
opel bu arkadaşlar bende beklemiyordum açıkçası ama lastik ve birazda yükseltince durum çok farklı oluyor mükemmel bence teşekkürler
ben yinede strep i çıkartmıyayım :smiley: :smiley:

allah senide çektirdiğim günleri göstersin bana doom ne diyebilirimki neyse bu hafta strebim geliyor artık bende taşısam iyi olur deilmi yaaa:smiley:)))))) :smiley:)))) kalan çok oluyor ama unutma seni bir gün çekicem bu arada s enin araçta kilitte var sanırım hiçte çaktırmıyorsun yaniiiii:smiley:)) lades oldunn heeeee :smiley:)))

bull' Alıntı:
vay Emre gez bakalım sayılı gün çabuk geçer yakında sende yandın off roadu artık evde yaparsın oyuncaklarla :'(
m. becceden model araba alıp evin bahçesinde çocuklarla yaparım artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,714
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR