Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,786

Etiketler
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

bunlarda ayhan abiden....

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

3..... daha

bizde teşekkür ederiz fotoğraflar elime ulaştıkça ekleemeye devam edeceğim....

ayhan bey çok teşekkür ederiz güzel resimler ama devamı varsa atarsan seviniriz

paylaşım için teşekkürler

gururumuzsun be hunter... cj yi sürüklediğin video süper olmuş...

ewet taş ocağı tarafı çeşmelere doğru giden yol...

Ayazağada Off-Road yapılıyormuşda haberimiz yok vay be....:smiley:

aaaa olmadı şimdi ayazağada her zaman off road vardı yanii :smiley: gezenbilir olmasa kimsenin haberi olmayacak :smiley: jipler zaten ewyap lisesini çıkarken G28 sokakta her zaman çamurlu vaziyette bekliyor ;)

ayrıca Fronti , cj3, cj5, cj6, 4 jip sürekli ayazağayı inletiyor offff roaddd dieee :smiley:)))

ya aslında diyorum bi tane 67 de benmi alsam diye düşünüyorum gaziden kopar gelirim ama benim bütün ihtiyaclarımı karsılıyacak arac istiyorum sonucta bir kere alınıyor arac cj karsılamaz onun için biraz beklemek lazım dodge alana kadar :( :(

ömer be sen olayı direk bitir sana bi karavan şeklinde unimog lazım tesisat tv buzdolabı filan seni anca keser :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR