Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,786
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

emre takma kafana var bende veririm sana yaa aşk olsunnnn :smiley:))

[125]header_1[1].jpg

Etiketler
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

hunter_34' Alıntı:
allah senide çektirdiğim günleri göstersin bana doom ne diyebilirimki neyse bu hafta strebim geliyor artık bende taşısam iyi olur deilmi yaaa:smiley:)))))) :smiley:)))) kalan çok oluyor ama unutma seni bir gün çekicem bu arada s enin araçta kilitte var sanırım hiçte çaktırmıyorsun yaniiiii:smiley:)) lades oldunn heeeee :smiley:)))
hayırlısı :smiley: suzuki kalmıyor be hunter...kalacağı varsada yırtar çıkar artık avcı kovalıyor :smiley: :smiley:

kaçan kovalanır biliyorsun ama nereye kadar ama fazla zamanın kalamdı bilesin:smiley:)))) senide takalım frontinin arkasına herşey bir tarafa kimse kalmasın ve arazinin zevkini çıkaralım deilmi yaaa bu arada baktınmı araca bu benzinle çalışıyor 4x4 yani onuda getiricektim ama biraz bakıma ihtiyacı var :smiley:))

cj 6 nın arızası yağ filitresindendi filtre dibinden çürümüş fazla zıplayıncada motor kulağını vurdu bütün yağı boşalttı sonra çektik eğine başka filtre taktık bir cm uzunuydu trabzonsuyuna beleş giriş yaparken kemerin oradan :smiley: oda patladı sonra başladım 3 le çekmeye 6 ağır bide çamura gelince 3 hafif tırluyo bizde tren yaptık frontiyide 3 ün önüne bağladı 1*5 km yolu 2 saatte bitirdik parkur süperdi :smiley:

araç güzel , bakımını yaptır onuda getir performansına bakalım :smiley:

tarık abi canavarı yatırıyon dayının kapıda küsmesin sana yarıştan yarışa çıkarıyorsun die :smiley:
bull' Alıntı:
vay Emre gez bakalım sayılı gün çabuk geçer yakında sende yandın off roadu artık evde yaparsın oyuncaklarla :'(

cagri_ali' Alıntı:
cj 6 nın arızası yağ filitresindendi filtre dibinden çürümüş fazla zıplayıncada motor kulağını vurdu bütün yağı boşalttı sonra çektik eğine başka filtre taktık bir cm uzunuydu trabzonsuyuna beleş giriş yaparken kemerin oradan :smiley: oda patladı sonra başladım 3 le çekmeye 6 ağır bide çamura gelince 3 hafif tırluyo bizde tren yaptık frontiyide 3 ün önüne bağladı 1*5 km yolu 2 saatte bitirdik parkur süperdi :smiley:
dönüş bayağı maceralı olmuş ...

cagri_ali' Alıntı:
geçmiş olsun

teşekkürler ama tam macera oldu ah bide vinç olsa süper olurdu tam vinçlenecek yerlerdi ama in.. en kısa zamanda oda olucak 3.5 da:smiley:

bu arada yunus abi su model 4x4 unu getirde bi kolttuğa sokalım batarsa fronti çeker onu heheheh

batmaz o rahat oo sen sen batarsan çeker ama :smiley:)))

tamam o zman abi sen yanında taşı onu :smiley: bi daha sefere battığında lazım olacak çünkü :smiley:

tek kelimeyle SSSÜPERRRR bir pazardı emeği geçen herkese çok teşekkür (tabi kendimede) :D :D :D :D

cagri_ali' Alıntı:
tarık abi canavarı yatırıyon dayının kapıda küsmesin sana yarıştan yarışa çıkarıyorsun die :smiley:

yeni projeler var kafamda ,cj 8i cj 7 ye çeviricem best top tente birde yeni rybicon çimen yeşiline boyatıcam kafamda bunlar dolşıyor ilk önce kesimdem başlıcam....buarada benim cj mahsun mahsun duruyo değilmi yarıştan beri görmedim alınıcak bana garibim

aynen abicim kuzu gibi yatıyor tamer abinin cj ile ikisi :smiley:
bull' Alıntı:
yeni projeler var kafamda ,cj 8i cj 7 ye çeviricem best top tente birde yeni rybicon çimen yeşiline boyatıcam kafamda bunlar dolşıyor ilk önce kesimdem başlıcam....buarada benim cj mahsun mahsun duruyo değilmi yarıştan beri görmedim alınıcak bana garibim

bull' Alıntı:
kurban bayramıda yaklaşıyor...kes cj yi koç gibi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR