hayırlısıhunter_34' Alıntı:allah senide çektirdiğim günleri göstersin bana doom ne diyebilirimki neyse bu hafta strebim geliyor artık bende taşısam iyi olur deilmi yaaa))))))
)))) kalan çok oluyor ama unutma seni bir gün çekicem bu arada s enin araçta kilitte var sanırım hiçte çaktırmıyorsun yaniiiii
)) lades oldunn heeeee
)))
bull' Alıntı:vay Emre gez bakalım sayılı gün çabuk geçer yakında sende yandın off roadu artık evde yaparsın oyuncaklarla :'(
dönüş bayağı maceralı olmuş ...cagri_ali' Alıntı:cj 6 nın arızası yağ filitresindendi filtre dibinden çürümüş fazla zıplayıncada motor kulağını vurdu bütün yağı boşalttı sonra çektik eğine başka filtre taktık bir cm uzunuydu trabzonsuyuna beleş giriş yaparken kemerin oradanoda patladı sonra başladım 3 le çekmeye 6 ağır bide çamura gelince 3 hafif tırluyo bizde tren yaptık frontiyide 3 ün önüne bağladı 1*5 km yolu 2 saatte bitirdik parkur süperdi
![]()
geçmiş olsuncagri_ali' Alıntı:cj 6 nın arızası yağ filitresindendi filtre dibinden çürümüş fazla zıplayıncada motor kulağını vurdu bütün yağı boşalttı sonra çektik eğine başka filtre taktık bir cm uzunuydu trabzonsuyuna beleş giriş yaparken kemerin oradanoda patladı sonra başladım 3 le çekmeye 6 ağır bide çamura gelince 3 hafif tırluyo bizde tren yaptık frontiyide 3 ün önüne bağladı 1*5 km yolu 2 saatte bitirdik parkur süperdi
![]()
cagri_ali' Alıntı:tarık abi canavarı yatırıyon dayının kapıda küsmesin sana yarıştan yarışa çıkarıyorsun die![]()
bull' Alıntı:yeni projeler var kafamda ,cj 8i cj 7 ye çeviricem best top tente birde yeni rybicon çimen yeşiline boyatıcam kafamda bunlar dolşıyor ilk önce kesimdem başlıcam....buarada benim cj mahsun mahsun duruyo değilmi yarıştan beri görmedim alınıcak bana garibim
kurban bayramıda yaklaşıyor...kes cj yi koç gibibull' Alıntı:yeni projeler var kafamda ,cj 8i cj 7 ye çeviricem best top tente birde yeni rybicon çimen yeşiline boyatıcam kafamda bunlar dolşıyor ilk önce kesimdem başlıcam....buarada benim cj mahsun mahsun duruyo değilmi yarıştan beri görmedim alınıcak bana garibim