Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye
Olurmu hiç Bafraya kadar gidilip de pidesi yenilmezmi yedik elbette daha önce bir kaç kez Bafranın yanından geçmiştim ama bu kez içine girme fırsatım oldu pidesini de yedik balığını da evet balık sofrası Yakakentte idi güzelde balık yapmışlar doyamadık balığa bu seyahatimde ki benim şanssızlığım hep doğuya kışın gelmişimdir yine öyle olacak ileride daha önce de dediğim gibi Antep Muğla Çanakkale üzeri Ankara düşünüyorum yani epey kestirme bir yol yine yol resimleri ve minik bir iki anekdotu sizlerle paylaşacağım kısmet olursa
bafralı' Alıntı:Necmi bey bizim oralara kadar gitmişsiniz kıymalı pidesini yememişsiniz herhalde..otel konusunda size katılıyorum bu konuda çok haklısınız zira 2004 de bende kendi memleketime arkadaşlarla görevli gittiğimde aynı sizin gibi yaptık Samsuna geri göndermek zorunda kaldık.
Balık sofrası ve limanın olduğu yerde sanırım Alaçam'a bağlı yakakent beldesi bizim oralarda denizle halkın birleştiği tek yerde diyebiliriz..yolunuz açık olsun 2005 yılında sizin rotayı tersden adana-gaziantep-mardin-maraş-tunceli-erzurum-trabzon ve aralardaki illerolarak gerçekleştirmiştik. bizim rotamız yaz aylarına denk geldiydi seyahat güzeldi zorluk yoktu kış şartlarında biraz zorlar. size başarılar ve yolunuzun açık olmasını diliyorum...
Olurmu hiç Bafraya kadar gidilip de pidesi yenilmezmi yedik elbette daha önce bir kaç kez Bafranın yanından geçmiştim ama bu kez içine girme fırsatım oldu pidesini de yedik balığını da evet balık sofrası Yakakentte idi güzelde balık yapmışlar doyamadık balığa bu seyahatimde ki benim şanssızlığım hep doğuya kışın gelmişimdir yine öyle olacak ileride daha önce de dediğim gibi Antep Muğla Çanakkale üzeri Ankara düşünüyorum yani epey kestirme bir yol yine yol resimleri ve minik bir iki anekdotu sizlerle paylaşacağım kısmet olursa