Bafra'dan Çanakkale'ye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,151
Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye

.com' Alıntı:
Bu günlük sizlerle paylaşabileceğim görsellerim bu kadar yarınki programım Adana Mersin Antalya üzerinden Ortaca

Yol haritamda aşağıda

Yine görüşebilmek umuduyla şimdilik hoşcakalın
allah sabır versin antalya mersin yolu çekilmez bi yoldur şimdiden kolay gelsin yolunuz açık olsun

Etiketler

Evet daha önce de geçtiğim güzergahtır bilirim ne lanet bir yol olduğunu ama yukarıdaki yerlerden geçince çerez gibi geliyor şu an bana :D

medford' Alıntı:
kömürhan köprüsünün ordaki kavurmacılar müthiştir şimdi kalkıp gidesim geldi.

Yalnız bu resmini ve linkini koyduğum kavurmacı olayı aşmış her şey pırıl pırıl tertemiz müşteriye ilgi alaka süper yemekleri için zaten sözüm yok akşamın bu saati yazarken bile karnım acıkıyor mis gibi kavurma yanında pilav domates biber ve soğanla muhteşem oluyor hele bir de o bakır kaselerdeki ayrandan bahsetmiyorum bile yolu düşen herkese kesinlikle tavsiye ederim yaw şaka bir yana şu an Adanada oteldeyim aşağı inip bir çorba içip gelsemmiki ;D ;D ;D kavurmanın yerini tutmaz ama en azından pansuman olur ;D ;D ;D

Günaydın arkadaşım.
Alllah kolaylık versin nerdeyse bitmiş gibi.Sizin yaptığınız güzergah için kimlerin neleri verebilecek olduğunu biliyormusunuz.Bence çok şanslısınızki öyle bir işiniz var.Şuna emin olun birçok kişi parası olsa bile bu güzergaha bu mevsimde cesaret edemez.Sizi cesaretinizden dolayı kutlarım.Bunu öyle bir anlatınki (sözm sadece onlara) 4x4 alıpta otomobil yerine kullananlar varya işte onların gözüne bu yazıları ve resimleri sokacaksın.Siz buyolu otomobille yaptınız onların devasa 4x4 lerini garajlarında resmen tutuklu.Burda devlet yetkililerine düşen görev 4x4 lerini garajda tutuklu olarak bekletenlerden ya çok vergi alacak (arabalarını adam gibi kullananların vergilerini) yada arabalarına el koyum resmi kurumlara verecek.
Hayırlı yolculuklar diliyorum,Sağlıkla kalın.

Niyazi Bey

İyi dilekleriniz ve teveccühünüz için çok teşekkür ederim evet zorlu bir seyahat oldu ve bana bu imkanları sağladığı için işimi gerçekten çok seviyorum.

Şu an Fethiyedeyim otele az önce girdim bu sabah Adanadan yola çıktım Mersinde bir dostum vardı onu ziyaret ettim ve saat 12 gibi Mersinden yola çıktım Fethiyeye ulaşmam 12 saat sürdü çok uzun zaman geçmiş bu yolu geçmeyeli unutmuşum ne kadar zahmetli bir yol olduğunu gerçi bende de var ben kaşındım biraz aslında torosların kuzeyinden devam edebilirdim Burdur üzerinden çok da kolay inerdim Fethiyeye ama ben sahil yolunu seçtim döne döne ine çıka çam ormanları ve deniz manzaralı bir güzergahım oldu böylece bir miktarda görselim var tabiki yine çekebildiğim kadar hem araç kullanıp hem işim gereği randevularıma yetişebilmek adına görselleri çoğu zaman hareket halindeyken cep telefonumdan çekiyorum bu nedenle de fotoğrafsal olarak çok kaliteli değil şu an o kadar yorgunumki gözüm yemedi görselleri paylaşmayı ama yarın kısmetse akşama Çanakkalede olacağım oradan paylaşmayı çok istiyorum

Herkese iyi geceler dilerim

.com' Alıntı:
yaw şaka bir yana şu an Adanada oteldeyim aşağı inip bir çorba içip gelsemmiki ;D ;D ;D

Hocam Adana'da kebap yemediysen yazık sana...
Kolay gelsin, güzel bir gezi.

Selamlar

Hocam Adanaya kadar gidip kebap yenilmezmi yedik bişeyler ama bu kez Tarıhı Kazancılara gidemedim içimde uhde kaldı ;)

Şu an Çanakkaledeyim son iki gün inanılmaz yorucu geçti güzergah rezaletti yollar da hatırını saydırdı çok fazla görselim yok ama yine de paylaşayım böylece seyahatimin son noktasına ulaştım seyahat istatistiklerini dönüşte paylaşacağım

Evet biraz görsel koyalım değilmi İlk önce klasik otel penceremizden görünenlerle başlayım

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Şimdi de Mersin Antalya arası görseller geliyor Antalya civarından görselim yok çünki oraları maalesef gece geçtim mesafe epey uzundu

[attachment=4]

[attachment=5]

Görüntü003.jpg

Görüntü004.jpg

Görüntü005.jpg

Görüntü006.jpg

Görüntü007.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR