bakımlarda yapılması gerekenler

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan filimikolik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,496

filimikolik

Ana Kamp
Mesajlar
39
Tepkime Puanı
0
geçen biryerlerde okudum enjektörlerin her 20000 de bir sökülüp yaglanıp takılması gerekiyormuş bir arıza durumunda enjektörlerin kaynayıp çıkmamasına engel olmak için.bu gerçekmidir.birde servislerin rutin bakımları dışında sizlerin tavsiyesileri varmı.artık 60000 bakımna girme vakti geliyor.bu bakımları servis dışında biryerlerde yaptıran varmı
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Mesajlar
1,532,318
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

SON KONULAR



Geri
Üst