Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,230
Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)

orsaalabanda' Alıntı:
Dip yapısı çamur olduğu için Kekova sürekli bulanık olur. Kale tarafı daha temizdir. Ama başkaca kirlilik varsa bilmiyorum. Genel kirlenme her yerde mevcut ne yazık...

yüzeyde bariz bir şekilde sitine + yağ kirliği var doğal değildi yani

kurtadam' Alıntı:
Levent bey size ne mutlu azminizin ve sabrınızın ödülünü kısada olsa almışsınız fotoraflar şahaser, Allah size kazasız ve uzun geziler nasip etsin.Slamlar

çok teşekkürler, hep beraber inşaallah :smiley:, selamlar

centilmen' Alıntı:
Levent bey öncelikle tebrikler karavanınız ile ilk geziniz için. Teşekkürler bu güzel fotoğraflar ve bilgiler için.
Ne güzel ki üçü bir arada olmuş. Gezenbilir, yiyenbilir ve yüzenbilir. :smiley: Gezesim, yiyesim ve en önemlisi de denizim geldi. Daha sonbahardayız ama aylar var malesef. ::smiley: Darısı başımıza ne diyeyim.
Sevgi ve selamlarım ile.

benim gezi anlayışım budur '' gez,gör,yiyebiliyorken ye'' ;D, denizide çok severim, inşaallah sizede seneye böyle turlar nasip olur, bu sene kısada olsa tatili yakaladık, daha iyisi bütün arkadaşların başına, selamlar

drares' Alıntı:
Levent usta açılışı oldukça havalı yapmışsın. Gezilen yer de Akdeniz olunca bu güzel manzaraları yakalamak ve yaşamak her zaman mümkündür.
Önümüzdeki hafta ben de Antalya'ya gidiyorum. Olimpos'ta denize girme planlarım sayende kesinleşti, bir de Korkutelin'de ne yiyeceğime karar verirsem bu iş tamamdır :D :D :D
Ama ben vicdanlı davranıp yiyenbilir fotolarını size yayınlamayacağım :D :D :D
Sonra arkadaşlar diyetlerini sonsuza ertelemek zorunda kalacaklar :D :D :D

phaselis-olimpos-ölüdeniz de deniz başkadır, herkese tavsiye olunur, korkutelinde şiş tavsiye ederim ama tandır da yenilir yani ikisinin arasında yazı tura atın hangisi gelirse ;D
yiyenbilir fotoları bence yayınlanmalı ;D, diyet yapan arkadaşlar düşünsün ;D ;D ;D kusura bakmayın arkadaşlar ;D ;D ;D

metin0035' Alıntı:
Levend bey paylaşım ve gezi çok güzel,bizler yine tabitın güzelliklerine daldık .ALLAH içinize sindirsin.Nice gezilere diyelim.Harika bir paylaşım.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin bey çok teşekkürler ,selamlar :smiley:

Etiketler

Levent bey simdi okuma firsati buldum 41 kere Masallah cok guzel gezi olmus. Emeklerinizin karsiligini almak guzel bir duygudur. Yanliz korkuteline kadar gitmissiniz yiyenbilir olarak bir seyi unutmussunuz. Korkutelinin meshur Nur Pastahanesi ve keci sutunden dondurmasi. Yanik yanik muhtesemdir. Bir oturusta abartisiz 1 kilo yersiniz biri sizi durdurmazsa. :smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Levent bey simdi okuma firsati buldum 41 kere Masallah cok guzel gezi olmus. Emeklerinizin karsiligini almak guzel bir duygudur. Yanliz korkuteline kadar gitmissiniz yiyenbilir olarak bir seyi unutmussunuz. Korkutelinin meshur Nur Pastahanesi ve keci sutunden dondurmasi. Yanik yanik muhtesemdir. Bir oturusta abartisiz 1 kilo yersiniz biri sizi durdurmazsa. :smiley:

Melih kardeşim çok teşekkürler, inan zamanla yarıştık, vakit yoktu birdahaki sefere onu da yaparız :smiley:

buralpdi' Alıntı:
İnan zamanla yarıştık, vakit yoktu.
Ben ve eşim hayretle aylar önce gittiğimiz ,gördüğümüz vede sizlerle paylaştığımız o yerleri tekrar seyredince tek kelime ile Maşaallah demekten kendimizi alamadık. Levent kardeşim o kadar kısa süreye bir dünya güzelliği nasıl serpiştirdiniz vallahi tebrikler.
Bak şimdi yine heyacanlandık.... phaselis doğal bir havuz gibidir,muhteşem bir yerdir. (İyiki tarihi eserlerin içinde yoksa bilmem kaç yıldızlı hoteller çoktan dikilmişti bile.) Genç kardeşlerimde orayı hak etmişler,keyiflerine değsin. Bende denize karşı bir aşinalık var ve burcumda bunu destekliyor zaten yaz olsun karakış olsun illa gidip sahilden denizi seyredeceğim yoksa yorguluğumu,hamlığımı atamıyorum. 3 Gün öncesine kadar Karadenizde zıpkıla doyacağımız kadar balık avlıyarak hamlığımı arasıra atıyorum ve Karadeniz'de bazen yılda bir kaç kezde olsa durgunlukta phaselis'e zaman zaman benziyor.
Malumunuz üzre bahçeli evimizde bulunmaktan (net'sizlikten) dolayı henüz gezinizi fark ettim.Paylaşımlar ve görüntüler için teşekkürler ediyorum.
Kemal

Kemal ağbi çok teşekkürler, senin gibi sindire sindire gezemedik, ateş almaya gelmiş komşu gibi dolaştık ama büyük keyif aldık, uzun zamandır gidememiştim özlemiştim oraları

levent kardeşim hakikattende kısa bir gezi olsada çok güzel olmuş helede yeni karavanınla dahada heycan vermil bu gezi sana inşallah ilerdeki günlerde vaya aylarda dıyelim daha uzun bır geziler yapıp bularlarla yetinmeyip türkiye turu yaparsın ..ben senın gezdığın gırdığın butun koylara 3 aylık gibi ır gezı yaparak dolastım ama senın resımlerınle aynı gezıyı bırdaha yaşadım..inşallah erdeğede bir gezi duzenlersin senide burda gormekten menunu oluruz saygılar

IMGP2887.jpg

58ayhan' Alıntı:
levent kardeşim hakikattende kısa bir gezi olsada çok güzel olmuş helede yeni karavanınla dahada heycan vermil bu gezi sana inşallah ilerdeki günlerde vaya aylarda dıyelim daha uzun bır geziler yapıp bularlarla yetinmeyip türkiye turu yaparsın ..ben senın gezdığın gırdığın butun koylara 3 aylık gibi ır gezı yaparak dolastım ama senın resımlerınle aynı gezıyı bırdaha yaşadım..inşallah erdeğede bir gezi duzenlersin senide burda gormekten menunu oluruz saygılar

çok teşekkürler :smiley:, eğer yolumuz düşerse bir çayınızı içmeye mutlaka uğrarım,
inşaallah bir yerlerde karşılaşıp tanışmak nasip olur, selamlar

Çoktandır takip edemiyordum.Şuan fark ettim Levent usta.Keyifli ve seri gezi olmuş,çırakların teri soğumadan Akdenizin pırıl sularında serinletmişsin.Herkes çok mutlu görünüyor,devamını sağlık içinde diliyorum.Selamlar.

salihcal' Alıntı:
Çoktandır takip edemiyordum.Şuan fark ettim Levent usta.Keyifli ve seri gezi olmuş,çırakların teri soğumadan Akdenizin pırıl sularında serinletmişsin.Herkes çok mutlu görünüyor,devamını sağlık içinde diliyorum.Selamlar.

çok teşekkürler :smiley: ,
selamlar

abicim bu konuyu okurken evvelinde senin motokaravanın yapım aşamalarını okumak ile meşguldüm. inan o motokaravanın yapım aşamalarını görünce ve bu tatilini de izleyince imrenmemek bir an evvel bir motokaravan yapma sevadasına kapılmamak elde değil.

wankel' Alıntı:
abicim bu konuyu okurken evvelinde senin motokaravanın yapım aşamalarını okumak ile meşguldüm. inan o motokaravanın yapım aşamalarını görünce ve bu tatilini de izleyince imrenmemek bir an evvel bir motokaravan yapma sevadasına kapılmamak elde değil.

neden olmasın :smiley:
inşaallah en kısa zamanda hayallerine kavuşursun,
selamlar

sayın wankel imkan varsa ve elinizden biraz iş geliyorsa hiç çekinmeyin burada yazılanları takip edip rahatlıkla fabrikasyon üretim gibi olmasada bunu ben yaptım deyip övüneceğiniz ve keyifle gezeceğiniz karavanınızı yapabilirsiniz.

yaybek' Alıntı:
sayın wankel imkan varsa ve elinizden biraz iş geliyorsa hiç çekinmeyin burada yazılanları takip edip rahatlıkla fabrikasyon üretim gibi olmasada bunu ben yaptım deyip övüneceğiniz ve keyifle gezeceğiniz karavanınızı yapabilirsiniz.

vallahi sağolun forumda sizlerin açtığı konuları ve karavanlarınızın yapım aşamalarını görünce epeyce hevese geldim zaten. inan yolda yürürken yada arabada giderken nerde yüksek tavanlı bir panelvan görsem ahanda bundan motokaravan süper olurmuş diye içimden geçirmeden edemiyorum. hayırlısı olur inşallah.

wankel' Alıntı:
vallahi sağolun forumda sizlerin açtığı konuları ve karavanlarınızın yapım aşamalarını görünce epeyce hevese geldim zaten. inan yolda yürürken yada arabada giderken nerde yüksek tavanlı bir panelvan görsem ahanda bundan motokaravan süper olurmuş diye içimden geçirmeden edemiyorum. hayırlısı olur inşallah.

Ona virüs diyorlar.

berkcantp' Alıntı:
Ona virüs diyorlar.

sanırım bu virüs insanı canından etmezde etse etse maldan eder. bu aralar edeceği malda fazla olmayınca sadece insanın içini geçirtir. hayırlısı olsun......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR