buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)
yüzeyde bariz bir şekilde sitine + yağ kirliği var doğal değildi yani
çok teşekkürler, hep beraber inşaallah
, selamlar
benim gezi anlayışım budur '' gez,gör,yiyebiliyorken ye'' ;D, denizide çok severim, inşaallah sizede seneye böyle turlar nasip olur, bu sene kısada olsa tatili yakaladık, daha iyisi bütün arkadaşların başına, selamlar
phaselis-olimpos-ölüdeniz de deniz başkadır, herkese tavsiye olunur, korkutelinde şiş tavsiye ederim ama tandır da yenilir yani ikisinin arasında yazı tura atın hangisi gelirse ;D
yiyenbilir fotoları bence yayınlanmalı ;D, diyet yapan arkadaşlar düşünsün ;D ;D ;D kusura bakmayın arkadaşlar ;D ;D ;D
Metin bey çok teşekkürler ,selamlar
orsaalabanda' Alıntı:Dip yapısı çamur olduğu için Kekova sürekli bulanık olur. Kale tarafı daha temizdir. Ama başkaca kirlilik varsa bilmiyorum. Genel kirlenme her yerde mevcut ne yazık...
yüzeyde bariz bir şekilde sitine + yağ kirliği var doğal değildi yani
kurtadam' Alıntı:Levent bey size ne mutlu azminizin ve sabrınızın ödülünü kısada olsa almışsınız fotoraflar şahaser, Allah size kazasız ve uzun geziler nasip etsin.Slamlar
çok teşekkürler, hep beraber inşaallah
centilmen' Alıntı:Levent bey öncelikle tebrikler karavanınız ile ilk geziniz için. Teşekkürler bu güzel fotoğraflar ve bilgiler için.
Ne güzel ki üçü bir arada olmuş. Gezenbilir, yiyenbilir ve yüzenbilir.Gezesim, yiyesim ve en önemlisi de denizim geldi. Daha sonbahardayız ama aylar var malesef. :
Darısı başımıza ne diyeyim.
Sevgi ve selamlarım ile.
benim gezi anlayışım budur '' gez,gör,yiyebiliyorken ye'' ;D, denizide çok severim, inşaallah sizede seneye böyle turlar nasip olur, bu sene kısada olsa tatili yakaladık, daha iyisi bütün arkadaşların başına, selamlar
drares' Alıntı:Levent usta açılışı oldukça havalı yapmışsın. Gezilen yer de Akdeniz olunca bu güzel manzaraları yakalamak ve yaşamak her zaman mümkündür.
Önümüzdeki hafta ben de Antalya'ya gidiyorum. Olimpos'ta denize girme planlarım sayende kesinleşti, bir de Korkutelin'de ne yiyeceğime karar verirsem bu iş tamamdır![]()
![]()
Ama ben vicdanlı davranıp yiyenbilir fotolarını size yayınlamayacağım![]()
![]()
Sonra arkadaşlar diyetlerini sonsuza ertelemek zorunda kalacaklar![]()
![]()
![]()
phaselis-olimpos-ölüdeniz de deniz başkadır, herkese tavsiye olunur, korkutelinde şiş tavsiye ederim ama tandır da yenilir yani ikisinin arasında yazı tura atın hangisi gelirse ;D
yiyenbilir fotoları bence yayınlanmalı ;D, diyet yapan arkadaşlar düşünsün ;D ;D ;D kusura bakmayın arkadaşlar ;D ;D ;D
metin0035' Alıntı:Levend bey paylaşım ve gezi çok güzel,bizler yine tabitın güzelliklerine daldık .ALLAH içinize sindirsin.Nice gezilere diyelim.Harika bir paylaşım.SEVGİ ve SAYGILAR.
Metin bey çok teşekkürler ,selamlar