Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
derindeniz1, güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyorum ve ben de sizin bayramınızın gönlünüzce geçmesini diliyorum.
derindeniz1' Alıntı:
Programı yapan ve katılan,katılmayı düşünen tüm dostlara gönüllerince bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum.Eklenen fotoğraflardan çevrenin de gerçekten düşünülen her tür etkinlik için uygun olduğu görünüyor.
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Canım benim, bayramda Aydın ve Denizli, hemen arkasından da Bodrum'da toplantı. Daha sonraki haftalarda olsaydı, benim de uzun zamandır gitmek istediğim yerlerden biri olduğu için mutlaka katılırdık. Üstelik oğluşum da büyüdü ve farkındalığı arttı, onun içinde güzel olurdu, ama kısmet değilmiş(((( Zaman hatası
Selmacığım canımmm, minik Efe ve sizlerle birlikte olmayı çok isterdik biz de, aslında Karadenizin batısı için en uygun zaman şimdi Bir sonrakin de hep birlikte oluruz umarım..
Siz de çok güzel bir program yapmışsınız kendinize, şimdiden iyi eğlenceler diliyorum ve Şeker bayramınızı kutluyorum
PASIFFLORA' Alıntı:
Canım benim, bayramda Aydın ve Denizli, hemen arkasından da Bodrum'da toplantı. Daha sonraki haftalarda olsaydı, benim de uzun zamandır gitmek istediğim yerlerden biri olduğu için mutlaka katılırdık. Üstelik oğluşum da büyüdü ve farkındalığı arttı, onun içinde güzel olurdu, ama kısmet değilmiş(((( Zaman hatası
Zerrin,
Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.
Mustafa Abi, bir arkadaşımız şu anda orada kampı tam atacağımız yerleri kontrol ediyor, telefon ile görüştüm, yer durumu hakkında bilgi verecek, ben de sizi ararım..
aslankurt72' Alıntı:
Zerrin,
Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.