Belgrad Ormanı'nda Bayram Gezmesi ,30.11.2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outdoor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,890

outdoor

daddy, snowboarder, diver, climber, sailor...
Yer
İstanbul
Web
www.newin.com.tr
Selamlar, taze off road tutkunu sevgili egecili abim ile bayramın son günü hanımlardan aldığımız kısıtlı izin ile belgrad ormanlarında çamurda oynamaya gittik, yeni federal lastiklerinin üzerinde neler yapabileceğini bilmediğimiz defender 110 u tek araç olmamız ve eksiklerinin bulunması nedeniyle zorlamadan, bulduğumuz çamurlarda oynaya oynaya sararan yaprakların içerisinde güzel bir sonbahar günü geçirdik. Batmamaya dikkat ettik vincimiz olmasına rağmen diğer ekipmanların eksik olması temkini bıraktırmadı. Dönüş yolunda küçük bir köprü yaklaşımında karşımızdan gelen sorento takılıp battı uyarımıza rağmen biraz debelenince yamaç la yol arasında oluşan hendeğe lastiklerini iyice kaptırınca vinçlememizden başka çare kalmadı. e biz de vinci denemek için şahane bir bahane bulmamıza pek bi mutlu olduk açıkçası.
Batan aracın içinden antreman için parkur değerlendirmesi yapan milli atletimiz Elvan Abeylegesse'nin çıkması da hoş bir sürpriz oldu. 15-20 dakikalık bir uğraşının ardından sorento yu hasarsız bir şekilde çıkardık bir tarafı yamaç diğer tarafı dere yatağı olan dar yolda kısa manevralarla geldikleri istikamete salimen döndürdükten sonra vedalaştık.
Kurtarma-vinçleme esnasında foto çekemedik ama Elva ile bir hatıra fotosu almayı ihmal etmedik.

Etiketler
Ynt: Belgrad Ormanı'nda Bayram Gezmesi ,30.11.2009

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC00152.jpg

DSC00154.jpg

DSC00158.jpg

Çok keyifli bir gezi olmuş..Aracınızı dün KEYAP'ta görüp , motor sesini işitme fırsatım oldu..Biraz bahsedermisiniz ? Neler yaptınız aracınıza ?

Saygılarımla

Cenk

Geziyi beğendiğine sevindim.İşallah daha fazla resimler koymaya calıssacagız.
Arabaya fazla bi şey yapmadım.Ankaradan bir arkadaşımdan aldım.Onlar baya bi uğraştılar.Motor da biraz sorun vardı,onu hallettik.Ama cekiş tam düzene girmedi.Usta zamanla düzeleceğini söylüyor.Biraz km yaptıktan sonra tam bir ayar yapılacak.
Üste bagaj taktık.Lastikleri değiştirdik(federal185x85x16).Yürüyeninde amartisörleri degişti,bütün contalar degişti.Warm vinç taktım.Biraz rahatladıktan sonrada öncelikle ön koltukları daha sonrada iç döşemeyi düzeltmek istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler