Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,998
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Arkadaşlar,

Bu günlerde Terbiye herkeste bulunmuyor malesef. Biz eğitimli insanız beyefendi insanız bunları bir kenara bırakıp müfteri şerefsizlere hadlerini bildiremiyoruz bazen. ama olsun beyefendiliğimizi kimse için bozmamış onların seviyelerine inmemiş oluyoruz. Her şeyimizi gezilerimizi kamplarımızı kendi gücümüze göre devam ettiriyor olmamız bizim böylelerine verdiğimiz en güzel cevaptır arkadaşlar başka bir cevaba da ihtiyaç yoktur.

Selamlar,

Etiketler
kamp piri

yücel bey geçmiş olsun,bazen insan elinde olmadan sıkıntı yaşıyor,sağlık sorunları oluşuyor,doktorunuza en son ne zaman gittiniz,tedavinizi oluyormusunuz?
tahminime göre son zamanlarda biraz sinir sisteminiz olumsuz etkilenmiş,
hem bir hekim olarak,hemde bu siteden bir arkadaşınız olarak size önerim bir psikiyatri uzmanına düzenli olarak gitmeniz ve ilaç tedavisi görmeniz.
eğer zaten ilaç tedavisi görüyorsanız,bunların düzenlenmesi gerekiyor,belki ilaçlar değişir,belki dozları değişir
tekrardan geçmiş olsun,umarım bana kızmazsınız
sevgiler

Hayır ben tedavimi görüyorum. Atipik psikozum var. Doktor kontrolündeyim ve sürekli kullandığım anti psikotik ilaçlarım var. Ben çok zor günler geçirdim babam kanser oldu ona baktım ardından vefat etti eşimle boşandık her şey üst üste geldi kaldıramadım ben de hasta oldum. Ancak bu zor günler artık geride kaldı. Tedavim sürüyor ve gerçekten artık daha iyiyim.

Geçmiş olsun ve başınız sağolsun Yücel Bey. Doğum gününüzü de en içten dileklerimizle kutluyor, bundan sonrası için sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

Teşekkür ederim Ferhat bey 34 yaşımı yalnız kutluyorum bugün

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir pastaneye geldim ve kendime bir pasta ısmarladım İzmir de yalnızım kimim kimsem yok bu yüzden yalnız doğumgünü kutluyorum

Aslında arkadaşım dostum dediğim insanlar vardı benim malesef arkamdan yalan konuştukları için hepsini defterden sildim artık arkadaşım veya dostum değiller en yakın arkadaşım Bursa da benim malesef böyle yalnızım ben bu şehirde ama olsun sonuçta evimi bu şehirden aldım ve bu şehirde yerleştim eminim zaman bana güzel şeyler de gösterecektir sonra çok sevdiğim öğrencilerim varlar sonuçta işimle gücüme oyalanıp gidiyorum işte yaşıyorum şayet buna yaşamak denirse işte bu duygularla 34. Yaşıma Merhaba diyorum bugün. Aslında kırgınım insanlara ve gösterdiğim sevgi ve saygıya rağmen gördüğüm eksik insanlıklarına hem de çok kırgınım böyle bir adamım ben yalnızım ama onurlu ve gururluyum her zaman yanlışını gördüklerimi defterden silerim hem de tüm ürkütücü yalnızlığıma rağmen silerim selamlar herkese artık 34 yaşında yalnız bir kampçı karavancıyım ben herkese selamlar İzmir den...

Kendime bugünü güzel bir gün olarak hediye ettim izandan Karşıyaka da indim kendime doğumgünü hediyesi bir kat pantolon ve gömlek aldım şu anda Karşıyaka sahilinde yürüyüşe çıktım deniz havasını içime çekerek doğumgünü yürüyüşü yapıyorum hafiften yağmur çiseliyor işte bu Bayram gününü farklı yapma çabalarım bunlardır ben basit bir insanım ve herkes gibi basit bir yaşamım var kimsenin yaşamıma karışmaya ve burnunu sokmaya hakkı yoktu ve hala daha da yoktur herkesin yaşamı kendine göre güzeldir ve her ne olursa olsun yaşam güzel yaşanmaya değer ve özeldir işte ben buyum ve böyle yaşıyorum arkadaşlar

Mutlu yıllar,esenlikler..zamanla herşey düzelecektir,bu sitede bir sürü arkadaşınız var,sevgiler

Teşekkürler,

Evime geldim evimdeyim. Kendi huzurlu yuvamdayım kim benim için ne demiş ne önemi var? Müfterilerden kime ne olmuş? Yalancı kalitesiz hem de en kaliteli karavanlara sahip oldukları, belki de cepleri parayla dolu oldukları halde halde içleri, yürekleri kalitesiz olan insanlardan bana hiçbir şey olmadı bana hiçbir kötülük yapamadılar ancak arkamdan yalan yanlış dedikodu yaptılar o kadar... onu da ne yapalım o insanların insanlıkları o kadarmış benim kalitesiz yalancı insanlardan dostlarım olacağına kaliteli bir yalnızlığım var artık ve ben yalnızlığımla mutluyum arkadaşlar.

Selamlar İzmir'den...

Arkadaşlar,

Bugün sabahtan okulumda törendeki yerimi aldım. Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. yaşını kutladık. Ne mutlu Türküm diyene...

Selamlar...

Arkadaşlar,

Kimseden utanacak bir yüz öne eğecek bir baş taşımıyorum. İçi sevgi dolu bir yüreğim var. Kimseye verecek bir hesabım yok. Allahın emeneti bir can taşıyorum sadece onun da hesabını yalnız Allah'a veririm.

Selamlar...

Doğum günün kutlu olsun Yücel.

Yaşadıklarının çok benzerini son bir yıl içinde ben de yaşadım. Boşanma, hastalık, bakım, vefat. Zaman herşeyin ilacı. Zamanla her şey tekrar rayına oturuyor. Her şey gönlünce olsun.