Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,907
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Teşekkür ederim umarım zamanla her şey düzelir senin de her şey gönlünce olsun selamlar İzmir den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
kamp piri

Zorluklar insanların düşüp kalması için değil toparlanıp daha güçlü olması için ben de kendimi toparladım ve kendi yaşamımda artık daha güçlü olduğuma inanıyorum selamlar herkese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaman inanılmaz hızlı akıp gidiyor...

İstisnasız her kampımda Türk bayrağım ya arabamda ya karavanımda veya ağaçlardan gönder yapıp gönderde asılıdır arkadaşlar. Bayraksız hiçbir kampa gitmemişimdir gitmem.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Beni takdir edecek olan yalnızca bir tek Allah'tır.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Evim Çiğli'de işim Bayraklı'da hal böyle olunca her gün işime İzbanla gidiyorum. Basit yaşıyorum basit. Basit bir işi olan basit bir insanım ben. Boş zamanlarımda evde discovery kanal izliyorum böyle geçip gidiyor günler.

Yücel hocam sağlıklar diliyorum
İyimisiniz siz?

Selamlar,

İyiyim ben evimdeyim discovery izliyorum bir taraftan da bilgisayarda forumlara bakıyorum işte. Altı yıllık evliliğin ardından böyle daha iyi olacağını düşündük ve anlaşarak kavgasız gürültüsüz boşandık. Şimdi artık yalnız yaşıyorum. Kendime küçük şirin bir ev aldım. Boş zamanlarımda çoğunlukla evimdeyim ve discovery gibi belgesel kanallarını izleyerek vakit geçiriyorum. İşte böyle bir hayatım var benim basit bir hayat her sabah işime izbanla gittiğim ve geldiğim basit ama güzel bir hayatım var en azından en sevdiğim şehirde İzmir'deyim bu bile yeter insana...

Teşekkürler Salih Bey Allah sizinde gönlünüze göre versin.

Selamlar...

Sürerim buluttan tarlaları, yağmurlar ekerim göğün göğsüne güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veriririm...

yugun' Alıntı:
Sürerim buluttan tarlaları, yağmurlar ekerim göğün göğsüne güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veriririm...

Cem Karacayı hatırlattınız...Nur ıcınde yatsın o bır ekoldu...

Arkadaşlar,

Yine haftasonu geldi. Bu haftasonu da evdeyim temizlik gibi işler işte hep aynı...

Selamlar...