Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,903
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Teşekkür ederim umarım zamanla her şey düzelir senin de her şey gönlünce olsun selamlar İzmir den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
kamp piri

Zorluklar insanların düşüp kalması için değil toparlanıp daha güçlü olması için ben de kendimi toparladım ve kendi yaşamımda artık daha güçlü olduğuma inanıyorum selamlar herkese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yıl 2010 bayrağımla gitmiş kampımı yapıp gelmişim tam dört yıl olmuş...

hpim2811.jpg

hpim2847x.jpg

Bu fotoğraflar 2010 yılındaki ovacık kampımızdan daha fazlası için bkz:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64212.0

İstisnasız her kampımda Türk bayrağım ya arabamda ya karavanımda veya ağaçlardan gönder yapıp gönderde asılıdır arkadaşlar. Bayraksız hiçbir kampa gitmemişimdir gitmem.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Evim Çiğli'de işim Bayraklı'da hal böyle olunca her gün işime İzbanla gidiyorum. Basit yaşıyorum basit. Basit bir işi olan basit bir insanım ben. Boş zamanlarımda evde discovery kanal izliyorum böyle geçip gidiyor günler.

Selamlar,

İyiyim ben evimdeyim discovery izliyorum bir taraftan da bilgisayarda forumlara bakıyorum işte. Altı yıllık evliliğin ardından böyle daha iyi olacağını düşündük ve anlaşarak kavgasız gürültüsüz boşandık. Şimdi artık yalnız yaşıyorum. Kendime küçük şirin bir ev aldım. Boş zamanlarımda çoğunlukla evimdeyim ve discovery gibi belgesel kanallarını izleyerek vakit geçiriyorum. İşte böyle bir hayatım var benim basit bir hayat her sabah işime izbanla gittiğim ve geldiğim basit ama güzel bir hayatım var en azından en sevdiğim şehirde İzmir'deyim bu bile yeter insana...

Sürerim buluttan tarlaları, yağmurlar ekerim göğün göğsüne güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veriririm...

Arkadaşlar,

Yine haftasonu geldi. Bu haftasonu da evdeyim temizlik gibi işler işte hep aynı...

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR