Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,843
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Arkadaşlar haftasonu gezi rotamı değiştirdim tek başıma özgürce Foça gezisi yapacağım gezimi üç kuruşa İzban kullanarak yapacağım.

Selamlar...

Etiketler
kamp piri

Yücel Bey ,konunun ne olduğunu bilmiyorum ama,yazılan mesajlar forumumuza uygun değil...

Yücel Bey merhaba,

Bir süre önce terapi yaptığınızı yazdığınız için terapi konusuna değiniyorum. Forumda bu konuda bir çok üye size iyi dileklerini ve tavsiyelerini dile getirdiler. Sizden ricam, forumdaki paylaşımlarınız konusunu lütfen terapistinizle bir konuşun. Forumdaki paylaşımlarınız, üyelerin paylaşımlarınıza cavapları terapinizi destekliyor mu sorusunun cevabını ancak terapistiniz verebilir. Hepimiz sizi sağlıklı olarak aramızda görmek istiyoruz.

yücel bey merhaba
konuyu biliyorum ve takip ediyorum,
geçmişte yada şimdi hepimizin bazı insanların kötülüklerine yada kötü yaklaşımlarına maruz kalmışlığı olmuştur, yani zaman zaman bizlerde olumsuz kişi ve durumlarla karşılaşıyoruz,ancak
bu tür rahatsızlıklarda sık gördüğümüz bir durumdur,
müfteri ve şerefsiz olarak tanımladığınız kişiler sizde bir takıntı haline dönüşmüş ve uzunca bir süredir bunu konuda kafanız rahat değil
bu tedavinizin yolunda gitmediğini gösterir,bence sizi takip eden psikiyatri uzmanına tekrar gidin,bu durumu tekrar anlatın,hatta forumda yazdıklarınızı okumasını isteyin,belki ilaç tedavinizin dozlarının arttırılması,belki başka ilaçlara geçilmesi yada tedavinize yeni bir ilaç eklenmesi gerekecektir,
hem bir hekim hemde bu siteden bir arkadaşınız olarak sizi sağlıklı bir şekilde aramızda görmek beni ve tüm arkadaşlarımızı mutlu edecektir
sevgiler

Merhaba,

Evet Organik olmayan şizofrenik belirtili bir psikoz hastasıyım ve tedavi görüyorum. Psikiyatristimle konuyu görüşeceğim.

Selamlar.

yugun' Alıntı:
Merhaba,

Evet Organik olmayan şizofrenik belirtili bir psikoz hastasıyım ve tedavi görüyorum. Psikiyatristimle konuyu görüşeceğim.

Selamlar.
Geçmiş olsun Yücel Bey,
kamp,doğa,sessizlik en güzel terapi,en doğrusunu yapıyorsunuz,her fırsatta bolca gezip dolaşın...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Pazar evimde dinleniyorum. Çok şükür bir evim var ve hayatta kimselere muhtaç falan değilim. Geçmişte de kimselere muhtaç olmadım arkadaşlar. Evimin borcunu ödüyorum bu beni çok fazla daraltıyor elimi. Ama yine de kimseye muhtaç olmamaya çalışıyorum. Bir kap tenceremi kaynatıyor akşam oldu mu kapımı kapıyorum. Öyle pahalı karavanlar falan benim için bir hayal ama olsun bir gün bu borç ta bitecek o zaman karavanımla daha çok gezebileceğim. Evde oturduğumda discovery gibi belgesel kanallarını izliyorum bir de forumlara takılıyorum işte böyle geçiyor hayat...

Herkese iyi pazarlar.

Selamlarımla...

Şu sıralar en büyük hayalim karavanımı bir yayla köyüne konuşşlandırıp haftasonları orada tatilimi yapmaktan ibaret inşallah bunu yapacağım karavanımı çok sevdiğim yayla köyüne konuşlandıracağım ve orada haftasonlarımı geçireceğim ayrıca karavanın boyasını ve bakımını yapacağım işte benim küçük hayalim bu umarım hayalimi gerçekleştirebilirim. Ben öyle çok şey istemiyorum hayattan benim küçük güzel karavanım bana fazlasıyla yeter yeter ki onu kullanabilecek kaynağı bulabileyim.

Selamlar...

Merhaba arkadaşlar yine bir sabah ve ben izbanla işime gidiyorum selamlar selamlar herkese bundan sonra kendime güzel bir fotoğraf makinesi alacağım ve haftasonları sırt çantası ve tabanwayla her yeri gezeceğim arabamı da finanse edemediğim için satacağım daha basit yaşayacağım ama her yeri de gezip fotoğraf çekeceğim bol bol böyle düşünüyorum çünkü arabacılık veya karavancılık yapmaya bütçem elvermiyor ben de sırt çantası ve tabanwayla gezeceğim bundan böyle en iyisi bu olacak selamlar İzmir den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yücel Hocam,
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Arkadaşlar

Yücel Öğretmenimize arzu ettiği güzel bir fotoğraf makinesi için öğretmenler günü hediyesi olarak alsak veya elinde buna uygun bir makinesi olan arkadaşımız varsa ,
bu değerli arkadaşımıza öğretmenler günü hediyesi olurdu .

Teşekkür ederim böyle bir şeyi ben kabul edemem ama yine de teşekkürler inceliğiniz için

Düşünüp te öğretmenler günümü kutlamanız bile beni ziyadesiyle mutlu etti tekrar teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR