Benzin Şamandırası

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MFK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,735

MFK

Kamp I
Mesajlar
112
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Hiç full' leyemediğim Oğlumun benzin deposu hep full müş havası veriyor :smiley:
Ne yazikki öyle değil, ya gösterge de bozukluk var ya da şamandıra da.
Şamandıranın tamiri de epey uzun bir iş heralde
Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler
 

Etiketler

Ynt: Benzin Şamandırası

Bende de aynı dert var.Amerika dan kmple gösterge gelmesi gerekiyor.
Şamandıra ve pompatı değiştirdikten sonra anladım
 

Ynt: Benzin Şamandırası

İş uzun anladığım kadarı ile,
kesin çözümü bulunca paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler
 




Ynt: Benzin Şamandırası

aldığınız benzin miktarı ile kaç mil gittiğinizi biliyorsanız ve bunu hesaplıyorsanız değiştirmenize gerek yok bence. Bendeki tahoeda gaza basınca full gösteriyordu depoyu, frene basınca da bitiriyordu. Bir yerden sonra alıştım. Benzin göstergesi sorunlarının tam olarak nereden kaynaklandığı çözülemediği için sizi çok fazla yoracaktır.
 


Ynt: Benzin Şamandırası


Depoyu söktürüp temizletmek şamandıra değişimi güzel,de sonra tekrar aynı şekilde sızdırmaz halde takmak o biraz zor
 

Ynt: Benzin Şamandırası

hiç birşey yapmadan kullanıyorum. ancak vaziyet biraz daha karıştı. Şöyle ki;
25-30 TL likten fazla benzin almıyor depo.
Gösterge ise Full
Arasıra acaba full mu depo diyorum ama sonra deponun 114 litre olduğunu hatırlayınca rüyadan uyanıveriyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Mesajlar
1,527,258
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst