Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,465
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

elbetde guzel olur bu sefer sucuklar benden :smiley: selim bey ben uyarım her organizasyona yarın hakan la da gorusurum guzel olur coluk cocuk aile saadeti :smiley:

Etiketler

sabri yucel' Alıntı:
merhaba arkadaslar ozledim hepinizi :smiley: yarın kurna tarafına gidecegim selamlar ....

Sabri abi hangi Kurna ? Riva tarafındakimi Ömerli tarafındakimi ? Hem araba oldumuki ?

Bana uyar ailece gitmek ama benim kızım çok ufak üşümesin, daha yeni iyileşmeye çalışıyor :smiley:

Soft güzel bi gezi olabilir ailece çoluk çocuk. Fikri olan varmı nereye gitsek ?

Fazla dağıtmadan gezebileceğimiz çamurlu bir parkur ve geçen seferki gibi bir deniz kenarı beklentimi dile getireyim hemen...

selimsani' Alıntı:
Fazla dağıtmadan gezebileceğimiz çamurlu bir parkur ve geçen seferki gibi bir deniz kenarı beklentimi dile getireyim hemen...
1. Kurtlar vadisinde Polatın bi ara dinlendiği bi göl kenarı vardı. Şimdi aklıma gelmiyor adı ama çok güzeldi. (50 km)
2. Kemerburgaz-Göktürk-Belgrad-Çiftalan-Sarıyer taraflarının biri. (50 km)
3. İzmit Yuvacık baraj gölü ve yaylaları olabilir. (En az 100 km)

Yapraklar dökülmeye başladığı için Yuvacık çok güzel olur sonbaharda. Süper resimler çekebilirsin.
Karaaslan tesisleri diye bi yer var dere kenarında sanırım jeeplere safari turu için öncülük yapıyorlar.
Sabah kahvaltı yada öğlen yemeğini gruplara fix uygun fiyata yapıyorlar. Tüm misafirlere çaylarda ücretsiz.

sabri bey ben bugün kurna göl kıyısındaydım cok güzel bir camur parkuru oluşmus difift icin mükemmel yarın bende cj yle bi turlamaya gelicem . birde bu göc beyli mevkinde cok güzel camur parkurları orma yolları varmış bi gezip keşif yapmak istiyorum aslında göl kıyısında bir ofroat parkuru calışması düşünmüyo diilim . :smiley:

selimsani' Alıntı:
selim kardesim ağva gezimiiz ertelenmiş galiba aslında hep beraber bi turda ağvaya hiç fena olmazdı

kuzne' Alıntı:
selim kardesim ağva gezimiiz ertelenmiş galiba aslında hep beraber bi turda ağvaya hiç fena olmazdı

Ağva ertelenmedi Fatih Hocam, abimle oltaları alınca gideceğiz, abimden haber bekliyorum şu anda...

Yukarıdaki listeden herhangi bir yer olabilir benim için, önemli olan herkesin katılabileceği bir yer olsun Hakan abi, ben her yere gelirim...

Selamlar

Lastik değişiminde 245. 65 . 17 yi mecburen 245.75.16 yaptım bu araba yükselmiş dedi :smiley:

yanlız çok önemli bir mesele var balık olta balık tutmaya gitme gibi olta takımım deniz için hazır göle falan gidilecekse eksik tamamlarım lütfen ihmale gelmesin ne zaman gidiyoruz.

Balık avcılığının hastasıyım :smiley:

Pazartesi aks körüğü değişecek kısmetse salı gününden itibaren balık yakalamaya gidebiliriz.

polatın tatil yaptığı o göl kıyısını tercih edersek balıkta yakalarız polatta yakalamıştı :smiley:

çoluk çocuk soft gezi için dikkatli olmak lazım tam hastalık mevsimi Allah korusun.

saygılar

ahmet bey ağva gezimiz cok güzel oluyo hem göl ve dere keyfi hem sahil kumsal keyfi hemde muhteşem manzaralı koylarıyla cok dolu bir yer ve cok yakın dostlarımızın şato gibi bir evleri var görmenizi isterim .

bu adresten iceleye bilirsiniz arkadaslar . http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77003.new#new

Ahmet Abi karışıklık oldu galiba, gezi ayrı, biz Fatih Hocamla beraber abim falan ağvaya balığa gideceğiz o ayrı, gelmek isterseniz tabiki buyrun... Offroad gezimiz yine ayrı ama dileyen olursa bana uyar, balık tutmalı offroad gezisi olur ;D

Selamlar

Balıklı offroad yada sadece balık tutma ikiside çok güzel ama sadece balık tutma olayı varsa ve mahsuru yoksa gelmek isterim.
4 aylıkken denize başlamış biri olarak balık tutmanın hasstasıyım :smiley:
Ayrıca biraz daha zaman gecsin offroad balık olta, offroad balık zıpkın, offroad scuba diving, olaylarına bile girebiliriz hatta offroad kara avı bile düşünebiliriz :smiley:

Saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Balıklı offroad yada sadece balık tutma ikiside çok güzel ama sadece balık tutma olayı varsa ve mahsuru yoksa gelmek isterim.
4 aylıkken denize başlamış biri olarak balık tutmanın hasstasıyım :smiley:
Ayrıca biraz daha zaman gecsin offroad balık olta, offroad balık zıpkın, offroad scuba diving, olaylarına bile girebiliriz hatta offroad kara avı bile düşünebiliriz :smiley:

Saygılar.

Ahmet Abi bizim gibi acemilere yol gösterecek sizin gibi birinin olması bizi mutlu eder, ne demek, gideceğimiz zaman haber veririz balığa... Bu arada yeri gelmişken özelden nasıl bir olta almamız gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim, ben hiç anlamam bu olta işinden... Nereden alalım, nasıl birşey alalım, ne kadarlık birşey vs... Offroad balık olta işinin organizasyonunu da sizden bekleyelim o zaman? :smiley:

Selamlar

Link teki geziye baktım çok güzel İnşallah gideriz ama çoluk çocuk bu mevsim hasta olurmu diye endişeleniyorum.

saygılar.

orma ve deniz havası tertemiz oksjen hastaolmayız bence daha iyi gelir .zaten gittiyımız zaman av tüfeyınıde alıcam bolca mermi alıp atış talimi yaparız : :smiley:

Balık olayına müait olursam bende katılmak isterim.
Deniz olursa elbise ve zıpkın takımınıı getiririm.
Göl yada dere olursa takım yeterince var. Deniz için lüfer çinekop levrek kalkan için takım var. Çapari hariç kendi takımımı kendim yaparım.

Nereye gidilecekse hangi balık türü varsa ona göre nasıl tutulması gerekitğini söyleyebilirm.

Şuan riva, şile ve ağva tarafında hafif poyrazla beraber küçük dalgalar varsa sabah erken saatlerde rapala ile levrek alınma ihtimali var.
Şile eşek adası arkasında çinekop yada kalkan yapabilir. Yanlız kalkan gece iyi çıkan bir balıktır kamp gerekir.
Kumbaba kalkan yapabilir.

Göl yada derede sazan için son zamanlar balık derine sıcak suya kaçmaya başladı. Suyun sıcaklığı düştüğünden haraketleri kısıtlandı.
Dere kefalı avlanabilir. Kırmızı kanat varsa çok iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR