selam.öncelikle burası bilecik bozüyük ilçesi dodurga beldesinin erikli köyü dağları kömürsu yaylası.TezzMertek' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler.
Neresi burası ?
Konu başlığını modifiye etmek için lazımda
Tabanway Off-Road yapıyorum da batan aracı arkaya doğru çekmeniz gerekmezmiydi.?
Arazinin yapısına göre daha kolay kurtarabilirdiniz.
Yoksa arka tamponda çeki demirimi yoktu.?
örnek1' Alıntı:Bilecik'li dostlarımıza Bursa'dan selamlar,keyifli gezi
teşekkür ederim örnek 1 arkadaşım (ismin yazmadığı için nikini kullandım özür dilerim)
endüstri' Alıntı:kaptan süper gezi oldu ....her şeyy yine harikaydı...yalnız önceki fotolarda toyota yı ters görünce ödüm koptu. sevgili sutozu siz yokken iki kere zirve yaptık.![]()
kaptan_11' Alıntı:selam.öncelikle burası bilecik bozüyük ilçesi dodurga beldesinin erikli köyü dağları kömürsu yaylası.
araçların her ikisindede ön arka çeki demiri var her iki taraftanda denedik ancak kurtaramadık.fahri beyin de yazdığı gibi ön dingil ile orta şasenin arasına bir tümsek denk gelmiş.ancak aracı kriko ile kaldırıp lastiklerin altını doldurduktan sonra çıkarabildik.ayrıca bende araçları çekerken üçgen değil tek noktadan çekmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.ilginize çok teşekkür ederim saygılar.
erhan fahrinin toyota çıkaramadı benim defenderde benden buraya kadar dedi.sizi bayağı aradık disko olsaydı keşke beni bir kerede çekerdi diye aklımızdan geçti ama nafile.bizde sizleri özledik gelinde rahat rahat çamurlara dalalım.sutozu' Alıntı:merhabalar efendim kemer dönüşünde kardeşim erhana dedim sağ kulağım çınlıyor birileri bizi anıyor heraldeçekilecek bi araç varsa itina ile çekeriz bizi baya bi aramış gibi görüyorum sizleri discosuz bir faaliyet şekersiz çaya benzer biraz acı bi tat olur damakta
bu arada özledik sizleri en kısa zamanda görüşmek üzre
benimkini çektinya yetmezmi?endüstri' Alıntı:toyota lar kötü zaten... bu güne kadar kaç araç çekmişliği varki![]()