yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Bir de Defenderim Olsa...
bende beğendim. Bende isterim chevrolet yavuz çelikel 0rh + xl olacak.
bende beğendim. Bende isterim chevrolet yavuz çelikel 0rh + xl olacak.

wolkhan' Alıntı:lr defender aşkıyla yanıp tutuşanlar bilmem ne yaparlar ama ben ne yapacağımı şaşırdım...işi gücü bıraktım varsa yoksa defender...henüz bir defender sahibi değilim diye boş mu duracağım dedim..defender alamıyorsam bende elimdekilere defender ekleyeyim dedim bakalım beğenecekmisiniz...bu arada arazideki performanslar( ;D ;D) için kampçılık bölümünde karagöl2010 nisan fotolarını takip edebilirsiniz...henüz yüklemedim ama en kısa zamanda...
[attachment=4]
yavuz-çelikel' Alıntı:bende beğendim. Bende isterim chevrolet yavuz çelikel 0rh + xl olacak.
2.mahmut' Alıntı:volkan selam , mert ben istanbuldan maşallah döktürmüssün
daha önce bana gönderdiklerinle ben de baya sükse yaptım , gömlek çok çok iyi olmuş , modellikte yakışmış![]()
![]()
en kısa zamanda yine haberleşicez kendine iyi bak
TezzMertek' Alıntı:Merhaba Volkan
Merhaba Arkadaşlar ,
Land Rover markası isim olarak tescil edilmiş ve lisanslı ürünleri ile piyasa da satılmaktadır.
Volkan arkadaşımız bir heves ile bu tip çalışmalar yapması güzel bir şey olarak görünse de ilerleyen zaman içinde Land Rover firmasının suç duyurusu ile karşı karşıya kalma durumuNUZ olabilir.
Forumda yazılan yazılardan forum yöneticilerinin herhangi bir sorumluluğu yoktur.
Volkan arkadaşımız, yazdığı mesajlar da açıkça satış yaptığını yazmadığı için bir nebze olsun kendini savunabilir ama bu tarz mesajlarınızı forum geneline yazarken yukarıda belirttiim gibi tescil - lisanslı ürün kavramlarını göz ardı etmeyiniz.
Anlayışınız için teşekekürler.
ben türkiyede herhangi bir websitesinde bu tür ürünlerin satılmadığını biraz araştırdım ve gördümTezzMertek' Alıntı:Merhaba Volkan
Merhaba Arkadaşlar ,
Land Rover markası isim olarak tescil edilmiş ve lisanslı ürünleri ile piyasa da satılmaktadır.
Anlayışınız için teşekekürler.
o zaman, nerelerde gezersin onu söyle çalalım ,gerçkten çok güzel eline sağlık.wolkhan' Alıntı:doğru söze ne denir...teşekkürler üstad...ben zaten kendime yaptım gömleği... ;D..sadece nasıl olmuş diyede sizinle paylaşayım dedim..