Bir de Defenderim Olsa...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,155

Etiketler
Ynt: Bir de Defenderim Olsa...

wolkhan' Alıntı:
lr defender aşkıyla yanıp tutuşanlar bilmem ne yaparlar ama ben ne yapacağımı şaşırdım...işi gücü bıraktım varsa yoksa defender...henüz bir defender sahibi değilim diye boş mu duracağım dedim..defender alamıyorsam bende elimdekilere defender ekleyeyim dedim bakalım beğenecekmisiniz...bu arada arazideki performanslar( ;D ;D) için kampçılık bölümünde karagöl2010 nisan fotolarını takip edebilirsiniz...henüz yüklemedim ama en kısa zamanda...

[attachment=4]

cooooooooooooook guzeeeel :D

Berk Guneri A rh(+) Large
Onur Güneri A rh(+) Medium

nezmana olur fıyat olarak ne vercezz cok acilllll :smiley:))

volkan selam , mert ben istanbuldan maşallah döktürmüssün
daha önce bana gönderdiklerinle ben de baya sükse yaptım , gömlek çok çok iyi olmuş , modellikte yakışmış :smiley: :smiley: :smiley:
en kısa zamanda yine haberleşicez kendine iyi bak

yavuz-çelikel' Alıntı:
bende beğendim. Bende isterim chevrolet yavuz çelikel 0rh + xl olacak.

üstad henüz defender dan fırsat bulup ilgillenemedim..ama fırsat buldukça yapacağım..mutlaka haberiniz olur...

2.mahmut' Alıntı:
volkan selam , mert ben istanbuldan maşallah döktürmüssün
daha önce bana gönderdiklerinle ben de baya sükse yaptım , gömlek çok çok iyi olmuş , modellikte yakışmış :smiley: :smiley: :smiley:
en kısa zamanda yine haberleşicez kendine iyi bak

sağol mert..döktürmeye çalıştık ama daha tam dökülmedi... ;D ;D ;D...işlerim biraz yoğun bu ara.malum yaz sezonu açıldı buralarda( izmirde yani)..işlerden arda kalan zamanımın tümünü ayırıyorum ama,şimdilik bu kadar bakalım...selamlar...

Merhaba Volkan
Merhaba Arkadaşlar ,

Land Rover markası isim olarak tescil edilmiş ve lisanslı ürünleri ile piyasa da satılmaktadır.
Volkan arkadaşımız bir heves ile bu tip çalışmalar yapması güzel bir şey olarak görünse de ilerleyen zaman içinde Land Rover firmasının suç duyurusu ile karşı karşıya kalma durumuNUZ olabilir.

Forumda yazılan yazılardan forum yöneticilerinin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Volkan arkadaşımız, yazdığı mesajlar da açıkça satış yaptığını yazmadığı için bir nebze olsun kendini savunabilir ama bu tarz mesajlarınızı forum geneline yazarken yukarıda belirttiim gibi tescil - lisanslı ürün kavramlarını göz ardı etmeyiniz.

Anlayışınız için teşekekürler.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Volkan
Merhaba Arkadaşlar ,

Land Rover markası isim olarak tescil edilmiş ve lisanslı ürünleri ile piyasa da satılmaktadır.
Volkan arkadaşımız bir heves ile bu tip çalışmalar yapması güzel bir şey olarak görünse de ilerleyen zaman içinde Land Rover firmasının suç duyurusu ile karşı karşıya kalma durumuNUZ olabilir.

Forumda yazılan yazılardan forum yöneticilerinin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Volkan arkadaşımız, yazdığı mesajlar da açıkça satış yaptığını yazmadığı için bir nebze olsun kendini savunabilir ama bu tarz mesajlarınızı forum geneline yazarken yukarıda belirttiim gibi tescil - lisanslı ürün kavramlarını göz ardı etmeyiniz.

doğru söze ne denir...teşekkürler üstad...ben zaten kendime yaptım gömleği... ;D..sadece nasıl olmuş diyede sizinle paylaşayım dedim..

volkan arkadaşımız bu işi ticaret için değil defender sevdalılarına yapıyor her üründe kişiye özel olduğundan ve seri üretim olmadığından hiç bir ticari kural ve dayatma ile karşı karşıya kalacağımızı sanmıyorum
ki uzak doğu bir çok çakma ürün varken bunun tartışılması arkadaşımızın şevkini kırabilir.
selamlar

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Volkan
Merhaba Arkadaşlar ,

ben türkiyede herhangi bir websitesinde bu tür ürünlerin satılmadığını biraz araştırdım ve gördüm
üzerinde defender 110 yazılı herhangi bir tekstil ürünü satılıyor ve biliyorsanız bana bilgi verin
selamlar

valla aslında bende 2 saatir bakıyorum ama yurtdışı menşeili olanlar hariç herhangi bir sitede bu tür ürünler olduğunu görmedim...kaldı ki bende bu gömleği ticari amaç güderek yapmadım...giymek için yaptım.. ;D ;D..iyi ki de yaptım..bak neler öğrendik...belki lisans hakkını elinde bulunduranlar işe uyanırlar da bu tür bişeyler yaparlar,defender sevdalıları da güle güle kullanırlar...aslında fotoğraflar da reklam filmi gibi olmuş :D :D..lisans sahibi isterse bende telif hakkı isterim fotolardan... ;)..

içimiz dışımız YASAK oldu kanun oldu kitap oldu elbetteki yasağa kanuna saygım var ama biz burda land rover defender için konuşuyorum bu marka modeli ölümsüzleştiriyoruz severek zevkle kullanıoyrum aracımı defender ilgili her şeye ilgi duyuyor sahip olmak istiyorum
çinliler herşeyi yaparken bizim masumane gömleklerimizde ticari kaygılar ve art niyet aranması bana dokunuyor
selamlar

'' Bir de Defenderim Olsa...'' diye bir başlık atan hayal kuran çabalayan bir kişiye bunları söylemek haksızlık

wolkhan' Alıntı:
doğru söze ne denir...teşekkürler üstad...ben zaten kendime yaptım gömleği... ;D..sadece nasıl olmuş diyede sizinle paylaşayım dedim..
o zaman, nerelerde gezersin onu söyle çalalım ,gerçkten çok güzel eline sağlık. :D

Çok güzel harika olmuş eline sağlık fiatını belirle artık siparişlere yetişemezsin sanırım .

Nasrettin hoca fıkrası gibi oldu.
;D

Herkes haklı.

Bende Gezenbilir Gömleği isterim Volkan.
Sana logo yollayacağım da Gezenbilir yazısının üzerine hüçük (R) işareti koymayı istiyorum ben.
Malum Gezenbilir ismi de tescilli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.