Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,234

iceman

Kamp III
Yer
Tekirdağ-İstanbul
18.08.2007 Cumartesi Günü Gezenbilir.com'un yakın tarihinde önemli bir yere sahip olan MİS KÖFTE'de buluşuyoruz.
Mis Köfte adı gibi mis gibi köfteleri, güveç yoğurdu, enfes çorbası, pamuk gibi büftekleri ile mekanı ziyaret eden herkesin ayırlmak istemediği yegâne yerdir...
Uzun zamandır günlük-gecelik off-road aktivitesi yapan, gezdikleri ülkeleri bizlere aktaran, bisiklete binip paraşütle atlayan, kendine arazi aracı bakan, trekking yapıp elinde gps ile kesişme arayan siz değerli üyelerle burada buluşmak, sohbet edip öncelikli olarak yemek yemek ve bu müstesna mekanda bilgilerimizi, sohbetlerimizi paylaşmak...

Mis Köfte nerede diye soracaksınız hemen tarif edeyim, Habipler'den sonra Boğazköy tarafına döndüğünüzdeki 2.köy...
BOLLUCA KÖYÜ (Nadir abim'de gugıl ört resmi vardır herhalde ;) )

Kimler Geliyor diyoruz...
1- Mogzilla (mekan kaşifi)
2-Mogzilla Ceyar (mekan kaşifinin yamağı)
3-Iceman (tüketimci)
4-Petite (tüketimcinin yardımcısı)
5-Yücel (tekerlek üstü olmaycak, cam kenarı, şofer mahalli)
6-VitaEsMorte (kanber)
7-Moger (kayıp unimogçu)
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
....

Etiketler

Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖ

Ben bizbize olsun derim.Ailelerle birlikte belki sığmayız çok kalabalık olursa.Çoluk-çocuk ramazandan ve okulların açılışından evvel bir piknik ayrıca yaparız inşallah.

Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖ

bizbize olursak daha iyi olur çünkü mekana sığamayabiliriz Nadir abimin dediği gibi de...

ahanda örnek foto...
dsc018877en.jpg

Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖFTE

kontenjan 15 kişilik mi ? ;D
abi bana cam kenarı bir bilet ayarlarmısınız tekerlek üstü olmasın :smiley:

Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖFTE

Çok üzüldüm şimdi . Katılmayı bende çok isterdim. Sizlere iyi sohbetler :smiley:

Katılmayı çok isterdim ama Ağustos sonuna kadar İstanbul dışındayım.
Size afiyet olsun... Tekrarını yaparız herhalde?...

Keşke gelebilseydim de sığır çevirseydik Nadir abi... Arkadaşlar benşehir dışında olacağım için üzülerek bu geziye katılamayacağımı bildirmek isterim. Hepinize afiyet olsun ve iyi eğlenceler dileklerimi sunmak isterim...

valla çok güzel olurdu Mis köfte ama biz yine Sarozdayız, size iyi eğlenceler herkese selamlar

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.30'DA BOLLUCA MERKEZ YAZAN YERDE CAMİNİN HEMEN KARŞISINDA BULUNAN MİS KÖFTE'DE BULUŞUYORUZ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri