KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
30 Ekim
18h00 İstanbul'dan hareket
??h?? Ankara'dan hareket
??h?? Ereğli'den hareket
21h00 Bolu'da buluşma
22h00 Kartalkaya'ya varış ve kamp atma ve huzura erme
31 Ekim
07h00 Fotoğraf çekimi için kısa yürüyüş
08h00 Kahvaltı (toplu halde yapılır, katılım mecburidir)
10h00 Yürüyüş (6-8 km)
14h00 Kaya tırmanış eğitimi (tırmanmak istemeyenler seyredebilir)
19h00 Akşam yemeği (ateş başında toplu halde)
01 Kasım
07h30 Kahvaltı (toplu halde yapılır, katılım mecburidir)
09h30 Kartalkaya zirve yürüyüşü (artık kaç kilometreyse??)
14h00 Kaya tırmanış eğitimi
17h00 Faaliyet sonu
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)
efe abi bence uyumak eylemi dışında herkesi birbirine zincirlerle bağlayalım izleyenler etkinliğe katılanlar kahvaltı akşam yemeği fotoğraf etkimliği trekking hiç kimse kaytaramasın herkesin katılma mecburiyeti olsun yapılacak tek düzeltme budur bence
bide şunu sorayım adnan abiyle geleceğime göre cuma günü beni boludan nerden allacaksınız ona göre iniş biniş yeri ayarlayayım
EKARAIS' Alıntı:
Osman aramıza hoşgeldin. Gezenbilir'de tanıştığımız arkadaşlarımızla gerçekten bir aile gibi olduk.
Öte yandan etkinliğe katılmak için gereken şey karar vermek. Hastalık ve iş engeli olmadığı sürece karar verdiğim bir etkinliğe katılıyorum. Başka hiçbir konunun bunun önüne geçmesine izin vermiyorum. Benim için doğada geçirilen her saat yaşamdan kazanılan bir zaman. Sana da tavsiyem eğer doğa sporlarını çok seviyorsan bunun önüne başka birşeyin geçmesine izin verme.
Aramızda görmekten mutlu olacağız.
Selam ve Sevgilerimle
Efe
evet efe abi dediğin gibi engel tanımaması gerikiyor ama bazen işler istediğin gibi olmuyor bir kaç gün içinde belli olur ))) iyice heyancanlandım bu tabi sadece doga olan sevgimden oldugu kadar sizin gibi değerli insanlarla tanışmak heyacanımı ikiye katlıyor görüşmek dileği ve ümidiyle hoşcakalın
osman aramıza hoşgeldin tekrardan bu etkinliği kaçırmazsan senni için iyi olur diye düşünüyorum çok tatlı eğlenceli iyi insanlar var bu etkinlikte onlar benim abim amcam gibiler aileyiz yani anlayacağın umarım sende katılırsın bu aileye
cidowsky' Alıntı:
efe abi bence uyumak eylemi dışında herkesi birbirine zincirlerle bağlayalım izleyenler etkinliğe katılanlar kahvaltı akşam yemeği fotoğraf etkimliği trekking hiç kimse kaytaramasın herkesin katılma mecburiyeti olsun yapılacak tek düzeltme budur bence
bide şunu sorayım adnan abiyle geleceğime göre cuma günü beni boludan nerden allacaksınız ona göre iniş biniş yeri ayarlayayım
Çiğden Bolu'ya geliş proğramını proğramdan 1 gün önce ayarlarız.Otobüs firmasıyla şimdi görüştüm.Ank'dan akşam saat 18:00'da Düzce Güven firması kalkıyor saat 20.00'da bolu terminalinde oluyor.Proğramdan 1 gün önce yerini ayırtırım.Bizde hizmet sınırsız biliyorsun.Burarda hem yazıp hem konuşurken yerin ayrıldı hayırlı osun.